Diana Lübbert Pedersen bliver ny direktør for Børne- og Familieforvaltningen

Diana Lübbert Pedersen er ny direktør for Børne- og Familieforvaltningen. Foto: Jammerbugt Kommune.
Print Friendly, PDF & Email

Torsdag aften besluttede en samlet kommunalbestyrelse i Jammerbugt Kommune at ansætte Diana Lübbert Pedersen som ny direktør for Børne- og Familieforvaltningen.

Diana Lübbert Pedersen har været ansat i Jammerbugt Kommune siden 2015, hvor hun tiltrådte stillingen som Skole- og Dagtilbudschef. I de fem år som chef i kommunen har hun blandt andet stået i spidsen for sammenlægningen af skole- og dagtilbudsområdet og arbejdet med at skabe sammenhæng i kommunens tilbud på børne- og ungeområdet.


I løbet af sin ansættelse i Jammerbugt Kommune har hun to gange været konstitueret direktør for Børne- og Familieforvaltningen, sidste gang fra 1. marts i år og frem til sin fastansættelse i stillingen 1. august 2020.

”Diana har vist, at hun kan bestride direktørposten til fulde. Det er et område, hun kender særdeles godt, og vi er glade for at få en kompetent og initiativrig chef på posten. Senest har Diana under coronakrisen vist, at hun formår at lede i en tid med store udfordringer og forandringer. Jeg glæder mig til at fortsætte det positive og konstruktive samarbejde med Diana”, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

Inden Diana Lübbert Pedersen kom til Jammerbugt Kommune, var hun stedfortræder for skolechefen i Randers Kommune og tidligere pædagogisk udviklingschef. Hun er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet i 2007 og har en diplomuddannelse i ledelse. 

“Børne- og Familieområdet har været omdrejningspunktet for mit arbejdsliv de sidste mange år, og jeg ser frem til at fortsætte udviklingen af det område. Både i den tværgående opgaveløsning i direktionen, i samarbejdet og betjeningen af Børne- og Familieudvalget, og i et tillidsfuldt samarbejde med kompetente og engagerede medarbejdere”, fortæller Diana Lübbert Pedersen.


Et naturligt valg
Børne- og Familieforvaltningen dækker over to fagafdelinger, de er Skole- og Dagtilbud og Familie og Forebyggelse, og den nye direktør vil referere til kommunaldirektør Holger Spangsberg.

”Jeg har arbejdet sammen med Diana i knap et år, og hun er en erfaren leder, der naturligt er trådt ind i direktionen som konstitueret direktør. Her har hun vist, at hun formår at bidrage til fælles og tværgående løsninger i forhold til den videre udvikling af kommunen. Hun er derfor et naturligt valg, og jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med Diana”, siger kommunaldirektør Holger Spangsberg.

Diana Lübbert Pedersen har været konstitueret i stillingen siden tidligere direktør Peter Mikael Andreasen skiftede arbejde 1. marts i år.  Hun er 39 år og bor i Aalborg med Mikkel og deres datter.