Det Radikale Venstre i Jammerbugt klar med kandidater til KV21

Vibeke Dalsgaard
Vibeke Dalsgaard Formand for Det Radikale Venstre Jammerbugt

Torsdag den 25. marts afholdt Det Radikale Venstre i Jammerbugt opstillingsmøde med det formål at få opstillet en liste til kommunalvalget, som afholdes den 16. november 2021. Mødet blev – p.g.a. restriktionerne i forhold til at bekæmpe Covid19 – afholdt virtuelt. 

Spidskandidaten for Det Radikale Venstre blev pensioneret institutionsleder Vibeke Dalsgaard, som bor i Hune. Vibeke Dalsgaard er også formand for den radikale kommuneforening i Jammerbugt. 

-- annonce ---


Ved siden af sit politiske engagement er Vibeke Dalsgaard også kirkeligt engageret gennem et medlemskab af Pandrup Baptistkirke og som næstformand i Baptistkirken i Danmark. 

Sammen med Vibeke Dalsgaard opstiller: 

Lone Varn Johannsen (Pandrup)

Jørn Baandrup (Åbybro)

Sonja Hejselbæk (Kaas)

Niels Kristian Pilgård Jensen (Pandrup)

Anne Grethe Jensen (Pandrup)

Ved mødet blev starten af et kommunalpolitiske program vedtaget. Det Radikale Venstre ønsker en grøn og bæredygtig kommune, en aktiv familie- og boligpolitik med fokus på alle aldre og en åben dialog med det politiske system. 

Det Radikale Venstre er altid åben for debat med borgerne, så er du interesseret kan du rette henvendelse til vibekekd@baptist.dk eller tlf. 22628839.