Aabybro Svømmeklub afholder igen sponsorsvømning

Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Der skal samles penge ind til svømningen i Aabybro – Aabybro Svømmeklub afholder igen sponsorsvømning

Sponsorsvømningen er reelt en af de eneste chancer svømmeklubben har for, én gang årligt, at få nogle penge i hus, som ubeskåret kan bruges til de aktive svømmere på alle niveauer, lige fra baby- til seniorsvømning.

Sponsorstævnet går ud på, at hver enkelt svømmer laver en eller flere aftaler med sponsorer. Aftalerne kan enten indgås som et fast beløb for den enkelte svømmer og/eller, at der betales et fast ørebeløb pr. svømmet meter inden for en time.

Der svømmes normalt mellem 2.500 og 4.500 meter på en time.

”Vi tilbyder privatpersoner og firmaer at blive sponsor for en svømmer til vores sponsor-svømning. Det giver firmaerne mulighed for at promovere sig på flere måder – vi tilbyder både billeder til egen hjemmeside, diplom, faktura, firmanavn figurerer på lister og PR under/efter stævnet.” fortæller cheftræner Stefan Stenberg Sørensen

”Vi har brug for dette arrangement, der gør, at vi kan opretholde det aktivitetsniveau vi har den dag i dag. Priserne stiger, og for at kunne have den samme kvalitet i Aabybro Svømmeklub er aktiviteterne en nødvendighed, i særdeleshed for konkurrenceafdelingen. De svømmere, som vi benytter i svømmeskolen som instruktører. Det er derfor også de svømmere, der svømmer for at samle ind til klubben.

Alle er velkommen til at besøge os under stævnet. Vi forventer et par hyggelige timer, hvor vi afholder lotteri og hjælper svømmerne igennem deres sponsorsvømning. Vi håber på mange gæster i form af pårørende og gerne jer sponsorer.”

Aabybro Svømmeklub er blandt de dygtigste klubber i Nordjylland og formår hvert år at kunne byde ind på både stævneafvikling og sparring med andre. Derudover repræsenteres de både lokalt, regionalt og nationalt i forskellige sammenhæng.

Der svømmes hurtigt for tiden i klubben, der har drevet svømning i mere end 50 år. I den forgangne sæson er der blevet slået gamle klubrekorder, der viser at svømmerne i øjeblikket er i gang med at blive dygtigere end de nogensinde har været. Samtidigt viste de sig frem ved regionsmester- skaberne i sidste weekend, hvor der blev høstet intet mindre end 14 regionsmesterskaber.

Herudover blev der efter regionsmesterskaberne udtaget 2 svømmere til en trænings-samling med de bedste i landet. En bedrift som de har klaret alle de år, at det har været en realitet.

Ud over dette har klubben stadigt flere svømmere med deltagelse ved de store mesterskaber rundt om i landet. Både Danmarks Mesterskaber og Vestdanske Mesterskaber i de respektive grupper har Aabybro Svømmeklub deltagere ved.

I det sidste år har klubben haft 6 deltagende ved DM Årgang, 2 deltagende ved DM Junior, 11 deltagende ved Vestdanske Årgang, 3 deltagende ved Vestdanske Junior og også 4 deltagere DM Årgang på Langbane.

Grunden til den store fremgang er det store fællesskab, der hersker i klubben. Det sociale er vigtigt fra top til bund i klubben, peger cheftræneren på.

Der er aktiviteter for alle i svømmeklubben, lige fra svømmeskolestævnerne Flipper Cup og Begynderstævner til Pool Party og Sommer Camps.