Der er hårdt brug for point hjemme mod Vendsyssel FF

Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Det var lige ved og næsten for de blåblusede, da holdet i seneste runde måtte acceptere et 1-0 nederlag i lokalopgøret mod Hobro IK på DS Arena. Bl.a. overliggeren stod i vejen for point. Nu venter et nyt lokalbrag og her krydses fingre for mere stolpe ind i den blå lejr.

Jammerbugt FC truppen drog ellers til Hobro med en flot sejr over Esbjerg i ryggen. Det var ikke nok til at hente nye point. Nu kommer holdet fra et nederlag og skal rejse sig mod Vendsyssel FF. Mentalt betyder dette noget i løbet af en træningsuge, men selvom det ser svært ud, så fastholder cheftræner Nabil Trabelsi en fast tro på, at holdet kan klare skærene.

-- annonce ---

– I for lange perioder af 1. halvleg står vi for dybt mod Hobro IK. I 2. halvleg bliver det bedre. Vi spiller mere offensivt og spiller med to angribere og med mere offensive kanter. Vi spiller mere fremad og presser bedre. Vi havde chancerne til at score, men det lykkedes ikke denne gang, fortæller Nabil, der tager de positive tendenser fra anden del af Hobro-kampen med videre til mødet med Vendsyssel FF.

– Nu må vi være klar til næste kamp. Den er meget vigtig og vi skal være mentalt klar til at klare den opgave. Vendsyssel FF er endnu en svær opgave og vi får brug for masser af opbakning på vores hjemmebane. Vi så, hvordan fansene drev Hobro frem på DS Arena. Jeg håber, at vores fans vil gøre det samme for os hjemme mod Vendsyssel FF. Det har vi brug for. Sammen kan vi klare det, understreger Nabil Trabelsi målrettet med et håb om at skabe svære betingelser for weekendens modstander, og dermed gentage succesen fra seneste hjemmekamp mod Esbjerg fB.

– Det er ikke et nemt sted at spille. Jammerbugten er en svær udebane for mange hold og derfor mener jeg også, at vi har større chancer for at vinde, når vi spiller hjemme. Vi har haft mange udekampe, men nu kommer der nogle hjemmekampe og jeg tror på, vi har gode chancer for at hente point her, lyder det fra cheftræneren, inden han og holdet gør de sidste forberedelser forud for mødet med Vendsyssel FF.

Kampen for overlevelse i NordicBet Ligaen er hård og der er brug for point mod Vendsyssel FF, så kom og bak drengene op. Der er kick off på Sparekassen Danmark Arena lørdag d. 23. april kl. 14.00.