Der bliver vandplask og svømning 

Rasmus Grøn Foto: Privat


Der bliver vandplask og svømning 

Sæsonen er skudt i gang i Aabybro Svømmeklub og de to første uger er gået godt. Vi har været i svømmehallen torsdag og talt med Rasmus Grøn, der netop havde afsluttet dagens træning. Vi snakkede med ham, om hvordan starten er gået på sæsonen, hvortil han svarer:  

-- annonce ---


”Vi er kommet godt fra start i svømmeskolen og vi har mødt en masse glade børn i de 2 første uger af svømmeskolen.” udtaler Rasmus Grøn.

I næste uge bliver der ændringer for nogle af medlemmerne i Aabybro Svømmeklub. DGI-Huset skal til at arbejde på, at varmtvandsbassinet skal have nye fliser, hvilket betyder at varmtvandsbassinnet skal være lukket i en periode fra d. 14/9 til d. 2/11. Det har betydning for svømmeklubben, der normalt har hold i dette bassin. Svømmerne er ikke tørlagt i perioden, da der er lavet en løsning for de 10 hold:

”Vi er så heldige at have lavet en aftale med Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter, der gør, at alle hold svømmer videre. De hold, der ellers skulle være i varmtvandsbassinnet i den periode er enten flyttet til 25m-bassin eller til Jetsmark.” fortæller Rasmus Grøn. 

”Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkes at få en løsning, der gør at alle medlemmer fortsat kan svømme i hele perioden. Alle kan lære at svømme – så hold dig endelig ikke tilbage,” afslutter Rasmus.

Alle hold, hvor der er ændringer vil få en mail, der informerer om ændring og ny placering af holdet. Der er stadig ledige pladser på flere typer af hold. Man kan se klubbens hjemmeside www.aabybrosvoem.dk for at finde det hold der passer til jer. Der er især ledige pladser på leg & plask, begynder og familieholdet.