Den blå bølge ruller til Valby for at krydse klinger med Frem

Marcus B Sørensen
Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Den ene nøglekamp efterløser den anden i øjeblikket og den kommende runde er ingen undtagelse. Her gælder det nemlig endnu en topkamp, når den blå bølge ruller til Valby for at krydse klinger med Frem.

I dag et møde mellem rækkens nr. 1 mod nr. 3. I seneste runde var det nr. 1 mod nr. 2 i tabellen, da Jammerbugt FC og B 93 spillede 0-0 i et intenst, dramatisk og velspillet topopgør.

-- annonce ---


Her kunne Jammerbugt FC keeper, Marcus B. Sørensen, noterer sig for et clean sheet og en vigtig redning i kampens afsluttende fase. Marcus fremhæver dog ganske rigtigt den samlede holdindsats, som den afgørende årsag bag den gode præstation og det fornuftige resultat.

– Jeg synes egentlig, vi holder B 93 på et minimum af chancer. Det gør vi ved hjælp af stenhårdt holdarbejde. Vi står stærkt imod defensivt i perioder, hvor vi ikke har bolden så meget og har modsat også perioder, hvor vi er farlige, og samlet set skaber vi vel flere chancer end de gør. Så jeg synes, vi spiller en flot kamp, hvor vi skulle have haft de tre streger, hvis altså der skulle være fundet en vinder, siger Marcus B. Sørensen i erkendelse af, at det var et tæt opgør, hvor pointdeling vel var ganske fortjent.

Nu gælder det så endnu en topkamp og i det hele taget er der ikke meget tid til at dvæle ved de enkelte runders resultater. Der er en førsteplads at forsvare og det gøres altså bedst ved at fokusere på den næste kamp i rækken. Og ifølge Jammerbugt keeperen trives holdet med det aktuelle præs fra et jævnbyrdig række.

– Først og fremmest står vi i et tæt top 6 ræs, hvor alle kampe i den resterende del af sæsonen er nøglekampe. Vi synes jo, at de fedeste kampe er dem, hvor der er tryk og pres på, så det er jo bare mega fedt, at nøglekampene kommer som perler på en snor lige nu. Det er de kampe, vi træner og spiller for. Derfor kommer vores fokus af sig selv, men på den anden side tager vi også en kamp ad gangen, hvilket jo er det kedelige svar, men stadigvæk det rigtige svar, hvis det korrekte fokus skal holdes, understreger målmanden målrettet.

Faktisk er det ikke mange uger siden Frem gæstede Nordjylland. Her spillede de to divisionsmandskaber en udsat kamp fra efterårets program. En kamp, hvor Jammerbugt FC også viste sig godt frem og sejrede hele 5-2. Så mon ikke der venter nogle revanchelystne sjællændere denne lørdag på Valby Idrætspark.

– Vi spillede en rigtig god kamp mod Frem på hjemmebane og skabte mange chancer. Dog gav vi lidt for mange chancer væk og det skal vi minimere derovre. Jeg forventer naturligvis et hævntørstigt Frem hold, som for tre uger siden havde det svært oppe i Pandrup. Så vi skal være 110 pct. klar fra start. Derudover skal vi ride videre på bølgen fra B93 kampen i forhold til den solide defensiv drevet af hårdt arbejde. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vi står med et tilfredsstillende resultat efter kampen, vurderer Marcus B. Sørensen, der stiller sig mellem stængerne i Jammerbugt FC målet lørdag d. 27. marts kl. 14.00, hvor der er kick off i Valby i nøglekampen mellem Frem og Jammerbugt FC.