De kreative i Vester hjermitslev skole

Print Friendly, PDF & Email

Jens, Margit, Kiirsten, Signe og Alfrida fortæller på vegne af bestyrelsen for De kreative: Er du kreativ, lidt eller meget eller elsker du bare at have noget i hænderne, så er du hjertelig velkommen hos ”De Kreative” i Vester Hjermitslev gamle skole. Vi slår dørene op i uge 43.

Medlemskab koster 100 kr. for perioden 1. oktober 2020 til 1. oktober 2021.


Her kan du dreje i ler eller træ. Her kan du væve viskestykker eller kludetæpper. Vi har symaskiner og strikkemaskine. Vi har garn og stof til salg. Vi har masser af bøger til inspiration. Vi strikker og hækler og alle hjælper hinanden til at få det bedste ud af vores projekter. Mulighederne er næsten uendelige og vi er åbne for nye forslag til aktiviteter.

Kunne du tænke dig at indgå i en malegruppe en keramikgruppe eller en trædrejegruppe, så lad os det vide på tlf. 40 79 72 82 (Signe). Alt efter gruppens størrelse vil der blive mulighed for at hente en dygtig vejleder ind af og til.

Kaffe og the er der selvfølgelig også tid til.
Vi mødes mandage kl. 14-16,30
Tirsdage i ulige uger kl. 19-21,30
Torsdage i lige uger kl. 19-21,30

Desuden vil der blive temadag om juledekorationer og adventskranse lørdag d. 21. november kl. 10-15. Her vil Ingrid hjælpe os med sin store viden.

Hold dig gerne mere informeret på Vester Hjermitslev, Saltum og Ingstrup Info.
Vi overholder naturligvis coronareglerne for afstand og afspritning.