De Gratis Fritrækkere kan hjælpe hvis du kører fast på stranden 

Foto: De Gratis Fritrækkere

De Gratis Fritrækkere kan hjælpe hvis du kører fast på stranden 

De står på spring for at hjælpe, hvis du lander i en sandbunke på stranden. De kalder sig De Gratis Fritrækkere og forleden modtog de med hjælp fra lokale virksomheder deres nye trøjer mm, der skal være med til at synliggøre dem og deres arbejde.

-- annonce ---
  • Vi er en gruppe mennesker, der har et godt hjerte for at hjælpe folk i nød nede på stranden fx med fritrækning, luft til hjul eller starthjælp, lyder det fra Jens Petersen, der er med i korpset, De Gratis Fritrækkere og fortsætter:
  • Vi har en rigtig god nyhed til jer alle sammen, vi er nemlig kommet så langt, at vi har fået sponsorer til at gøre os mere synlige på stranden. Vi har fået kortærmet trøje, hættetrøje og vest, alt sammen med navn og sponsorer på. Vi vil gerne sige mange tak til vores sponsorer, uden jer ville vi ikke være kommet igennem med vores nye tøj – tusinde tak til de lokale virksomheder, der har støttet projektet.
Foto: De Gratis Fritrækkere

Har du brug for hjælp på stranden kan De Gratis Fritrækkere findes via facebook. Her kan du finde kontaktoplysninger, hvis uheldet er ude for dig og din bil på stranden mellem Ejstrup til Nr. Lyngby. 

De Gratis Fritrækkere er aktive hele året og koster ikke noget, når de er på stranden – Er de ikke på stranden, kan det koste et symbolsk beløb til hjælp til benzinen. 

LÆS OGSÅ: Hund i bilen – Du kan sikre din hund på flere måder

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn