De blåblusede jagter point med fremskudt bryst i Hobro

Bo Zinck
Bo Zinck Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen

Den blå bølge ruller fredag aften mod Hobro, hvor der venter lidt af en nøglekamp. En divisionsklassiker, der efter års pause er blevet genoplivet i denne sæson, og som nu har stor betydning for placeringskampen i NordicBet Liga tabellen.

Kun tre point er der mellem rækkens nr. 12 og nr. 7. Midt i det hele ligger Jammerbugt FC placeret med 11 point. Hobro IK har 9. Altså kan resultatet fredag enten sende Hobro IK forbi Jammerbugt FC eller sikre Jammerbugt FC et komfortabelt forspring til Hobro IK. Ja, også kan det selvfølgelig ende med pointdeling som sidst, og dermed status quo.

-- annonce ---


Som sæsonen har udviklet sig, er der grund til at tro på netop endnu et tæt opgør. Efter en svær start, virker det nu til, at Hobro IK har fået fat og i de seneste tre kampe er der hentet point. Bl.a. med en imponerende 5-0 sejr over Fremad Amager.

Jammerbugt FC har også fået skrabet fint med point sammen. Point, som er kommet efter en række gode præstationer, der med lidt ekstra held i sprøjten måske endda kunne have givet mere. Troen på mere er da også ganske stor i Jammerbugt FC truppen, trods det seneste nederlag hjemme til Hvidovre IF. De blåblusede er vokset med opgaven i NordicBet Ligaen og har i sinde at angribe kampen i Hobro med fremskudt bryst.

– Vi har det aldrig fint med at tabe, men vi tager nogle rigtig gode momenter med fra den kamp mod Hvidovre IF. Der er noget at bygge videre på. Også i det offensive med at turde og med at presse højt, og begynde at ændre mentaliteten fra at være upåagtede og små. Det vil vi blive ved med at være til dages ende, men vores mentalitet skal være, at vi vil til Hobro og forsøge at styre tingene så lang tid som muligt, og forsøge at skabe en offensiv seværdig kamp, lyder det fra Jammerbugt FC-cheftræner Bo Zinck, som tilføjer.

– Selvfølgelig ikke med hovedet under armen, men vi vil virkelig forsøge at gå efter det. Det vil vi, fordi vi mener, vi har kvaliteterne i holdet og fordi vi skal udvikle os endnu mere på de parametre. Så det er nogle ting, vi har bygget på stille og roligt, og det så vi også i Hvidovre kampen, hvor vi er godt med.

Sæsonen har budt på store udfordringer, men også store præstationer. Med få undtagelser har det været tætte kampen siden første fløjt. Nu skal næste skridt i udviklingen tages mod Hobro IK.

– Vi har flyttet os rigtig meget siden runde 1, så der er stor optimisme. Truppen bliver for hver gang, vi træner, endnu bedre i kvalitet og en lille smule mere rystet sammen, og vi kender hinanden lidt bedre. Så vi glæder os til kampen i Hobro fredag, hvor der forhåbentlig kommer rigtig mange tilskuere. Vi vil gå efter det, runder Bo Zinck insisterende af, inden endnu en træning venter på at lægge yderligere lag på holdets kvalitet og sammenhold.

Sidst de to mandskaber mødtes, tilbage i august måned, endte det som nævnt også med en tæt kamp, hvor slutresultatet lød på 1-1. Nu venter endnu et opgør, en drabelig dyst, hvor der er 3 meget vigtige point på spil. Der er kick off i Hobro fredag d. 22. oktober kl. 19.00.