Danske Spils Oddset-kunder vinder 2,5 millioner kroner med Vingegaard som Tour-vinder

Foto: Danske Spil A/S


Når Jonas Vingegaard i aften indtager sejrsskamlen på Champs Élysèes, er han ikke den eneste, der kan juble over at have vundet. Tusinder af danskere har nemlig oddset på netop ’Vindegaard’ til at vinde Tour de France, og de kan dermed glæde sig til at modtage gevinster til en samlet værdi på 2,5 millioner kroner.

Årets Tour de France kan bedst beskrives som et dansk cykeleventyr. Et eventyr som H.C. Andersen formentlig ikke havde kunnet forfatte meget bedre. Og Danmarks ukronede cykelkonge, Jonas Vingegaard, må siges at være løbets helt store stjerne.

-- annonce ---


Allerede inden starten på årets Tour kunne Danske Spil melde, at danskerne i år er umanerligt vilde med Tour de France, og stærke i troen på Vingegaard i gult. Tallene viste nemlig, at danskernes spil på en vinder af Touren allerede havde overhalet samme spil fra hele sidste års Tour de France, og samtidig var halvdelen af alt spil sat på Vingegaard som sejrherre.

”Danskerne har troet på Vingegaard allerede inden startskuddet for årets Tour lød i København. De havde ham som favorit, selvom vi havde spået ham som 2’er i løbet. Det viser, at danskerne oddser med både hjerne og hjerte, og de fleste vil naturligvis helst lægge penge på et resultat, de bryder sig om. Vi har oplevet overvældende stor interesse for årets vinderspil, og det betyder, at Vingegaard med den forventede Tour-sejr kan sikre vores dygtige kunder 2,5 million kroner i præmiepenge. Vi er glade for at kunne sige tillykke til både Vingegaard og vores Oddset-vindere,” siger Peter Emmike Rasmussen, Oddssætter hos Danske Spil.

Da vinderspillet på årets Tour de France åbnede i oktober sidste år, var det med odds 7,00 på, at Vingegaard ville vinde det prestigefyldte cykelløb. Det er en sandsynlighed på under 15%. Da Touren startede i de københavnske gader, var oddset faldet til 5,00 i Vingegaards favør, og dermed en sandsynlighed på 20%. Og nu står Jonas Vingegaard, som den anden dansker i historien, til at hive en Tour de France-sejr hjem til Danmark.

Stigende interesse for Tour de France
Danskernes interesse for det franske cykelløb er eksploderet, og Danske Spil har mærket en stigende interesse for at gætte med på, hvordan årets Tour har løbet af stablen;

”Cykelfeberen har for alvor ramt Danmark i år og med god grund. Først et Tour de France som lagde fra land på dansk jord og så hele fire danske etapesejre. Og nu står vi overfor en dansk vinder af verdens mest prestigefyldte cykelløb. Det er stort, og det har vi kunnet mærke hos Danske Spil, hvor dobbelt så mange danskere sammenlignet med sidste år har oddset på Tour de France,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil har allerede nu åbnet for vinderspillet for næste års Tour de France med Jonas Vingegaard som favorit. En ny sejr til Jonas Vingegaard i Tour de France 2023 giver pengene 1,80 gange igen, mens Tadej Pogacar som 2. favorit giver odds 3,25.