Dansk feriehusudlejer i Jammerbugten støtter lokale projekter med økonomisk håndsrækning

Tidligere donation til Kutterfestivalen på Thorup Strand. Foto: Feriepartner Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Dansk feriehusudlejer i Jammerbugten støtter lokale projekter med økonomisk håndsrækning

Danmarks største danskejede feriehusudlejer, Feriepartner, åbner for syvende år i træk op for ansøgninger til virksomhedens Oplevelsespulje, der støtter lokale initiativer med mere end 1 million kroner på landsplan. Puljens formål er at støtte udviklingen i landets lokalområder til gavn for såvel feriegæster som lokale borgere.

Har du en unik idé til en lokal oplevelse, der kan tilføre værdi til både feriegæster og lokale i Jammerbugten, kan du nu ansøge om en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners landsdækkende Oplevelsespulje, som støtter lokale ildsjæle, virksomheder eller foreninger, der arbejder med udviklende projekter i landets lokalområder.

Hos Feriepartner Jammerbugt glæder man sig over igen at kunne støtte op om de lokale udviklingsprojekter. Udlejningsbureauet har tidligere støttet blandt andet Kutterfestivalen i Thorupstrand, Musik på Torvet i Fjerritslev og senest Dark Sky Park Bulbjerg, og ser frem til endnu en gang at gøre en positiv forskel.

Oplevelsespuljen er vores måde at give lidt tilbage til det lokalsamfund, som er forudsætningen for, at vi kan drive vores forretning. Vores håndsrækning bidrager til, at tanker bliver til handling, så lokalsamfundet bliver endnu mere attraktivt for både besøgende og fastboende, fortæller Esben Filholm, der er bureauleder hos Feriepartner Jammerbugt, som udlejer sommerhuse mellem Lildstrand og Tranum Strand.

Det er syvende år i træk, Feriepartner uddeler midler fra den landsdækkende Oplevelsespulje, som uddeles af 32 udlejningsbureauer fordelt i hele landet.

– Hos Feriepartner er vi tæt på det lokale liv og tæt på sommerhusgæsterne. Derfor er Feriepartners Oplevelsespulje heller ikke bare én, men 32 puljer – én pulje for hvert lokalområde, vi er repræsenteret i. Initiativerne kan være både store og små, men vigtigst af alt er, at vi får mulighed for at bidrage til et aktivt lokalmiljø, som kommer både borgere og turister til gavn, udtaler Flemming Toft Andersen, direktør hos Feriepartner Danmark.

Ansøgningsfrist den 15. april 2024

Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til det lokale bureau senest mandag den 15. april 2024. De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.