Dagens bolig: Spændende liebhaver fritidshus nær Blokhus!

Lars Liensvej 15 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Spændende fritidsejendom på ca. 8.800 kvm. kuperet grund, midt i den fantastiske natur lige nord for Blokhus by, med stisystem direkte til stranden og Vesterhavet, og med cykelafstand til Blokhus by.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Ejendommen benyttes til Bed & Breakfast, samt hyggeligt sommer spillested, med musikarrangementer for områdets turister og fastboende.

Fremstår over alt i rigtig pæn vedligeholdelsesstand og er løbende moderniseret med bl.a. nye mahognivinduer i beboelsesdelen i 2000, delvist ny tagbelægning i 2007, solcelleanlæg, efterisolering og Danfoss jordvarmeanlæg og solvarme i 2014, ligesom ejendommens køkkener og badeværelser er løbende moderniseret.

Indrettet med boligdel i hyggelig stil med bjælkeloft og gulvvarme i stueplan, bestående af bryggers, badeværelse med bruseniche, åbent køkken til alrum, stue og nedsænket stue med brændeovn, samt 1. sal med 2 soverum og toilet med håndvask.

Desuden hyggelig gæstelejlighed ifm. beboelsesbygning med stue, køkken, badeværelse og 1. sal med 3 soverum. Gæstelejlighed i sidelænge, med opholdsrum med åbent køkken, badeværelse med brus og soverum, samt isoleret lade, opvarmet med brændeovn og ny varmepumpe, og indrettet til musikarrangementer og med toiletfacilliteter, kontor og fælleskøkken, samt tilhørende værelse i overetage.

Derudover forefindes dobbelt garage og værksted. Ejendommen er registreret som fritidshus, men vil eventuelt kunne benyttes til helårsbrug ved opfyldelse af gældende regler herfor.

Lars Liensvej 15 9492 Blokhus

Der kan eventuelt være mulighed for frastykning af ekstra fritidshusgrund – En virkelig hyggelig og spændende fritidsejendom med mange muligheder for rette køber, på fantastisk grund med hyggelige og ugenerede udearealer, og nem adgang til en af nordeuropas bedste badestrande – Skal opleves!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35