Dagens bolig: Spændende fritidshus med udendørs pool-Nær Blokhus

Bag Højen 3 Pirup, 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Rigtigt pænt og velholdt fritidshus på dejlig naturgrund i Pirup, med høj randbeplantning, gode udenomsterrasser og stor lukket terrassegård med 4×8 m udendørs swimmingpool.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Desuden rigtig godt fritliggende udhus/anneks bygning fra 2013, indrettet med godt isoleret redskabsrum og isoleret anneksrum (ej registreret som bolig), samt integreret redskabsrum.

Huset er beliggende i cykelafstand til Blokhus by, den hvide badestrand ved Blokhus og gåafstand til Faarup Sommerland. Indvendigt i dejlig lys stil med loft til kip og gode lysindfald.

Indeholder dejlig entre/bryggers med klinkegulv med el-gulvvarme, bord med vask og vaskemaskine, mellemgang med garderobeplads og trægulv, værelse med tæppe og skabe, flot badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme, bruseniche og hvidt vaskearrangement, værelse med tæppe og skab.

Lækkert moderniseret Invita køkken fra 2014 med alt i hvidevarer og i åben forbindelse til stue med trægulv og nyere brændeovn, samt nedbygget stue med klinkegulv med el-gulvvarme, udgang og panoramavinduer til udendørs swimmingpool og terrasser, samt godt soveværelse med trægulv og skabe.

Bag Højen 3 Pirup, 9492 Blokhus

Der er mulighed for rigtig god lejeindtægt, såfremt ejer ønsker udlejning af huset.

– Et virkeligt skønt og velholdt hus med mange gode detaljer og god beliggenhed – Skal ses!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35