Dagens bolig: Spændende arkitekttegnet fritidshus ved Blokhus by

Aalborgvej 46 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Spændende arkitekttegnet fritidshus i flot stil, med skøn beliggenhed ved Blokhus by, og med gåafstand til Blokhus plantage, den smukke natur og det brusende Vesterhav.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Huset er beliggende på nem grund med udsigt til byen og havkik fra 1. sal, desuden gode terrasser rundt om huset. Huset fremstår over alt i god håndværksmæssig kvalitet med flot udførelse samt kvalitetsmaterialer.

Huset er isoleret som helårshus (Jf. reglerne på opførselstidspunkt) og opvarmes med naturgas, med gulvvarme i hele stueplan samt på gæstetoilettet på 1. sal. Indvendigt med hvide gipslofter til kip, klinker på gulve i stueetage samt toilet på 1. sal, og trægulve i øvrige rum på 1. sal.

Indeholder flot glashall med vindeltrappe til 1. sal med mange spændende detaljer, og indrettet med gæstetoilet med håndvask, soveværelse samt åben stue/soveværelse med balkon til stueplan samt udsigt over Blokhus by og havkik.

Stueplan med gang, flot spabadeværelse med vaskemaskine, flot bordarrangement, vaskemaskine og bruseniche, godt soveværelse med skydelågegarderobe, lækkert køkken med hvide låger og valnød, åbent til alrum og lys udsigtsstue med udgang til flot hævet udsigtsterrasse.

Lukket grund med automatisk smedejernslåge og terrasselåge. – Et unikt hus med spændende beliggenhed, for den kræsne køber – skal ses. Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom.

Aalborgvej 46 9492 Blokhus

Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35