Dagens bolig: Hyggeligt fritidshus nær Vesterhavet og Blokhus!

Bag Højen 58 Hune, 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Hyggeligt og rigtigt pænt moderniseret sommerhus i flot vedligeholdelsesstand, på dejlig ugeneret grund og med stor lukket og ugeneret træterrasse mod syd og vest.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Beliggende i det naturskønne område “Pirup”, med cykelafstand til Blohus by og strand, og gåafstand til de mange indkøbsmuligheder i Hune by.

Huset er moderniseret i 2010 med ny tagbelægning, moderniseret køkken, delvist nye gulvbelægninger samt nyopført redskabsskur, samt varmepumpe i 2017 og moderniseret badeværelse 2018.

Indvendigt med hyggelige bjælkelofter og lys indretning. Indeholder stue med brændeovn og udgang til stort terrassearea, i åben forbindelse med flot og lyst køkken, stort værelse med tæppe (oprindeligt værelse og køjerum), godt soveværelse med tæppe og skab, samt flot moderniseret badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme, bruseniche og hvidt vaskearrangement.

Bag Højen 58 Hune, 9492 Blokhus

Der er ingen udlejningsaftale på huset, hvorfor det står klar til fri benyttelse af køber. – Et virkeligt hyggeligt og flot moderniseret hus, med skøn beliggenhed, der skal oplevesu

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35