Dagens bolig: Flot fritidshus i skønne omgivelser – Nær Blokhus

Bloksbjerg 4 Pirup, 9492 Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Spændende fritidshus i super flot vedligeholdelsesstand, beliggende på dejlig grund med hyggelig randbeplantning og fantastiske terrasser rundt om huset, i rolige og naturskønne omgivelser med kort afstand til Blokhus by, stranden og Vesterhavet samt gåafstand til indkøb og Fårup Sommerland.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Huset fremstår over alt i rigtig flot vedligeholdelsesstand og er bl.a. malet udvendigt og indvendigt i 2016. Opført i gode gedigne materialer i lys og venlig stil, med vandskurede vægge indvendigt, store lyse rum og skøn atmosfære ude og inde.

Indeholder entre med klinkegulv, soveværelse med skabsvæg, lækkert badeværelse med spa, sauna, bruseniche og vaskearrangement, værelse med dobbeltseng og skabe, dejlig stor og lys stue med klinkegulv, brændeovn, store vinduespartier og udgang til skønne lækroge og solterrasser, i åben forbindelse med flot lyst køkken med alt i hvidevarer, mellemgang med vaskesøjle, to værelser med skabe samt hyggeligt gæstebadeværelse med klinkegulv og bruseniche.

Desuden god integreret garage og påbygget “Orangeri”. Der har været rigtig god lejeindtægt på over kr. 70.000,- til ejer i 2018.

Bloksbjerg 4 Pirup, 9492 Blokhus

– Et hus i god kvalitet, med skøn atmosfære der skal opleves! Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35