Covid-19 og skøjtebane

Leif Nielsen

Af Leif Nielsen Svinkløvvej 120, Kollerup, Fjerritslev

I disse meget specielle Covid-19 tider, får vi hele tiden at vide, at vi skal udvise samfundssind, ansvarlighed og overholde de restriktioner myndighederne melder ud.

Forretninger skal holde lukket, skolerne er lukkede, idrætsforeningernes aktiviteter inde og ude er aflyste, møder aflyses, kan man blive hjemme skal man det, der er indført forsamlingsforbud med højst 5 personer og meget mere.

-- annonce ---


Trods disse skrappe restriktioner åbner Blokhusfonden skøjtebanen i Blokhus – endda med Jammerbugt Kommunes førstemand borgmester Mogens Christen Gade i spidsen.

I NORDJYSKE 16.12.20 kan man læse, citat: ”Vi har fået godkendt, at vi må åbne for mere end 10 mennesker. Der er ikke en konkret grænse, men vi arbejder med det antal, som vi synes er rimeligt. Det ligger nok mellem 10 og 20”.

Spørgsmålet er naturligvis, hvilken myndighed har godkendt denne ansøgning?

I NORDJYSKE 9.1.21 kan man læse, citat: ”Og det er netop de besøgende fra Aalborg, der også trækker besøgstallene markant op. Faktisk trækker skøjtebanen gæster til fra hele regionen”.

Man tror ikke det er rigtigt, men det er det!

Det meste af landet er lukket ned – også skøjtebanen på C.W. Obels Plads i Aalborg – men ikke hele Nordjyllands skøjtebane i Blokhus – forstå det hvem der kan, jeg kan ikke…

Der snakkes meget om at opspore smittekæder – også i Jammerbugt Kommune – jeg kunne da godt komme med et bud på, hvor man kunne starte!

En sådan arrogant og egoistisk opførelse af Blokhusfonden i forhold til det øvrige nordjyske samfund, kan kun betegnes som hjernedødt og uanstændigt… 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn