“Corona-regler” hos Aabybro fodbold

Aabybro idrætsforening fodbold klubhuset - Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

På lørdag spilles den første turneringskamp i ualmindelig lang tid, når Aabybro Fodbolds herre serie 1 tager imod RKG kl. 12.00 på Viaduktvej. Dejligt at vi igen kan opleve kampe live, men der er “corona-regler”, som skal overholdes fortæller klubben på deres hjemmeside.

Som vi alle jo er bekendte med, har vi visse udfordringer med Covid-19 (Coruna red.). Dette gælder også når vi skal afvikle kampe på stadion.


Til træning er der stadig IKKE adgang for uvedkommende, men til kampe, som bliver betragtet som et arrangement, må vi tage imod 500 tilskuere. Dog er der visse retningslinjer som vi skal forholde hos til og de vigtigste er:

  • Tilskuere må kun opholde sig i de afmærkede områder til dette formål
  • Der skal sikres afstand mellem publikum, hvorfor der skal holdes minimum 1 m. afstand
  • Der bør være fokus på styring af publikumsstrømme ved indgange, hvorfor alle opfordres til at komme i god tid
  • Alle publikummer SKAL være siddende – der vil være nogle sidepladser tilgængelige, men det opfordres til, at man medbringer enten klapstole, tæppe eller andet som kan anvendes uden gener for de øvrige publikummer

Vi vil på det kraftigste opfordre til, at alle efterlever disse forholdsregler, så vi undgår nogle udfordringer omkring dette. For god ordens skyld skal det nævnes, at ovennævnte gælder ALLE kampe som afvikles på Viaduktvej, både for små som store.

Vi vil fra klubbens side, forsøge at have repræsentanter til stede til alle kampe, for ved selvsyn, at kunne konstatere at forholdsreglerne tages alvorligt. I yderste konsekvens vil de personer som ikke ønsker at tage hensyn til andre, blive bortvist fra stadion. Samtidig har vi opfordret vores trænere til, at informere i forældregrupperne omkring ovenstående, samt være behjælpelige mht., at alt overholdes så godt som overhovedet muligt. Samtidig vil vi naturligvis også opfordre til, at vi på udebane også overholder disse retningslinjer, også selvom der muligvis ikke fokuseres på samme måde på dette som vi gør i Aabybro.

Såfremt der skulle være eventuelle spørgsmål til ovenstående kan Morten Iversen, mobil 2124 7855 kontaktes.

Ellers er der kun tilbage at ønske alle en rigtig god efterårssæson.