Claus Svendsen og Lars Holt: Byvækst i Nørhalne kræver flere byggegrunde og udvidelse af skolen

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk

AF Claus Svendsen Kommende kandidat for Venstre til kommunalbestyrelsesvalget Pilgårdsvej 11 Nørhalne 9430 Vadum
og Lars Holt Medlem af Kommunalbestyrelsen for Venstre Gustav Zimmersvej 4 Nørhalne 9430 Vadum

Byvækst i Nørhalne
– men det kræver flere byggegrunde og udvidelse af skolen.

-- annonce ---


I Jammerbugt Kommunes Handlingskatalog 2021 er ”Byvækst i Nørhalne” også nævnt som et separat punkt under ”Mere i gang – Flere i gang” 

Succeskriteriet for dette punkt er beskrevet på denne måde: Kommuneplanen 2021 indeholder nye reviderede rammer til byvækst og der udarbejdes en lokalplan for boligområder.

Det ser vi også lokalt som værende ganske nødvendig, idet der på nuværende tidspunkt ikke er flere parcelhusgrunde til salg og der går jo som bekendt et pænt stykke tid fra planlægning besluttes til denne er gennemført over byggemodning og til den 1. grund kan sælges og bebygges.

De senere år har været præget af en flot udvikling i Nørhalne med mange nybyggede parcelhuse, men det har også været en væsentlig begivenhed, at der er blevet bygget private lejeboliger med fokus på den lidt ældre generation i byen. Dette tiltag har resulteret i, at flere lokale er flyttet fra parcelhuset og til disse lejligheder – og det har dermed også givet plads til nye, yngre familier i de fraflyttede parcelhuse.

Den samlede udvikling har resulteret i, at der er pres på såvel den private som den kommunale børnepasning. Det ses bl.a. ved, at der i øjeblikket finder en tilbygning til byens børnehave sted. Efter den igangværende til- og ombygning, vil børnepasningen kunne finde sted i gode og flotte rammer.

Allerede nu er det imidlertid nødvendigt at tænke fremadrettet i de rammer den lokale skole har – de mange børn i vuggestue og børnehave, har det jo med at blive ældre og dermed klar til skolestart. Vi mener derfor, at administration og kommunalbestyrelse i Jammerbugt Kommune skal i gang med at kikke på skolens fremadrettede kapacitet og indretning.

Det handler nemlig om at gribe de muligheder der er for fortsat vækst, der er helt naturlig i et område tæt ved motorvej og dermed til Aalborg – og godt understøttet af et lokalt foreningsliv i topklasse!

Så vi glæder os til at være med til at det planlagte succeskriterie bliver til virkelighed! Hellere i dag end i morgen!

Claus Svendsen Kommende kandidat for Venstre til kommunalbestyrelsesvalget Pilgårdsvej 11 Nørhalne 9430 Vadum
Lars Holt Medlem af Kommunalbestyrelsen for Venstre Gustav Zimmersvej 4 Nørhalne 9430 Vadum

Deltag i debatten på FACEBOOK:

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn