Christian Fuhlendorff og Jacob Taarnhøj gæster Jammerbugt KEC

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Sammen med Comedyklubben, som hører til i København, har jammerbugt KEC mulighed for at byde på en aften med massere af stand-up, når Christian Fuhlendorff og Jacob Taarnhøj gæster KEC d. 10. September kl. 20:00, aftenens vært vil være komiker Valdemar Pustelnik som tager vare på publikum og styrer showet.

Christian Fuhlendorff er en etableret komiker på den danske stand-up scene, og har de seneste år været en af de største. Efter hans første one man show, blev han af 24 timer udråbt til en af de mest lovende unge komikere for tiden, og Politiken skrev “En ny dansk komiker af høj klasse”.

Jacob Taarnhøj deltog i “De Nyeste Nye”, som er en konkurrence for nye talenter inden for stand-up, denne konkurrence vandt han i 2012, siden hen har han ikke set sig tilbage, og har optrådt ved Zulu Comedy Galla i 2013 og på Frank Hvams minitour NYT. Ved Zulu Comedy Galla i 2017 fik han tildelt talentprisen.

Valdemar Pustelnik optræder selv som en af de få herhjemme på både dansk og engelsk, hvor han har optrådt mange steder, bl.a. på Edinburgh Fringe Festivalen i 12’, 13’, 14’ og 15’, samt i Krakow, Berlin, Lund, Malmø, Reykjavik, London og Skotland.

Dørene åbner kl 18.30, hvor der vil være åben i koncertbaren, og arrangementets varighed vil være ca. 2 timer.

Billetter kan købes på billetsalg.dk og koster 125,- dk. inkl. billetgebyr.