Carsten Kaalbye Ny Sundheds- og Handicapchef i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

55-årige Carsten Kaalbye bliver ny Sundheds- og Handicapchef i Jammerbugt Kommune. Han tiltræder stillingen 1. maj 2019.

55-årige Carsten Kaalbye tiltræder stillingen 1. maj 2019.
Foto: Jammerbugt Kommune

Carsten Kaalbye kommer fra en stilling som konstitueret Plejeboligchef i Aalborg Kommune ved Ældre- og Handicapforvaltningen, og tidligere har Carsten Kaalbye været chef inden for sundheds- og ældreområdet og socialområdet i henholdsvis Mariagerfjord og Hadsund kommuner.

”Med Carsten Kaalbye får vi en kompetent og dygtig leder, der formår at arbejde på tværs i organisationen for at sikre fortsat levering af kvalificerede velfærdsydelser i Jammerbugt Kommune”, siger borgmester Mogens Christen Gade om den nye Sundheds- og Handicapchef.

Den nye Sundheds- og Handicapchef kommer til at stå i spidsen for at igangsætte og lede nye initiativer, der skal styrke det nære sundhedsvæsen i Jammerbugt Kommune – i et tæt samarbejde på tværs af organisationen og i forhold til kommunens øvrige interessenter.   

Carsten Kaalbye har en Master of Public Governance fra Aalborg Universitet og diplom i ledelse. Oprindelig er han uddannet socialrådgiver.

Han er gift og bor i Gistrup.