Café Peace Blokhus tre søger dygtige kokke

Café Peace
Foto: Café Peace

JOBANNONCE: Café Peace åbner ny café i Blokhus. Helt præcist på Strandvejen 5, hvor vi ligger godt placeret på torvet med mange siddepladser både inde og ude på de to terrasser. Stedet er nyindrettet.

Vi søger tre dygtige kokke, og vi håber, at du lyst til at være med fra start. Du vil opleve en arbejdsplads med ordnede forhold samt at blive set og hørt af ledelsen.

-- annonce ---


To af stillingerne vil være helårsstillinger og den tredje tidsbegrænset med ophør 1. september 2020. For stillingerne gælder det, at der er stor mulighed for fleksibilitet i arbejdstiden. Du skal i ansøgningen skrive, hvilken ansættelse du ønsker.

Du skal sammen med køkkenchefen samt dine kokkekollega kunne gå forrest og tilrettelægge dagen for køkkenassistenterne, eleven og opvaskerne.

På Café Peace har vi tradition for at arbejde tæt sammen og bakke hinanden op i hele ”huset”.  Alle kender deres arbejdsbeskrivelser, men derfor hjælper vi, hvis nogen har brug for det. Arbejdspladsen er travl, hvorfor vi særlig vægter en ordentlig omgangstone. Så ud over din faglige stolthed, skal du have gode sociale egenskaber. Har du et godt humør, siger vi: ”Ja, tak!”

Vi tilbyder ordnede forhold og løn efter erfaring/kvalifikationer. Du kan både være nyuddannet eller komme med flere års erfaring.

Ansøgningsfrist helårsstillinger 28. februar

Ansøgningsfrist tidsbegrænset 7. marts

Opstart: 1. april, 1. maj eller 1. juni.

Vi glæder os til at læse din kortfattede ansøgning samt cv. Send til indehaver anne@cafepeace.dk eller ring for yderligere spørgsmål på 20639811

Antal ledige stillinger:
3

Ansøgningsfrist: 28. februar 2021

Ansættelsesdato: 1. april 2021