Brevkasse | Dækker min forsikring brandmærker efter stjernekastere?

Foto: E. AUDRAS/PhotoAlto/Ritzau Scanpix
Print Friendly, PDF & Email

Hver eneste dag rådgiver og vejleder Forsikringsoplysningen et hav af danskere, der har forsikringsrelaterede spørgsmål eller brug for hjælp til at forstå forsikringsselskabers kendelser. På baggrund af de mange henvendelser bringer vi en brevkasse…
.
Af Klaus Hansen

Hej Forsikringsoplysning

Jeg skriver til jer for at finde ud af, om jeg kan få dækket en skade på mit stuegulv, som skete nytårsaften.

Min datter på 18 år var alene hjemme med et par venner i et par timer nytårsaften. To af gæsterne tænder en stjernekaster inde i vores stue. I den forbindelse brænder den ene sig og smider stjernekasteren. Det har resulteret i en stort sort plet på mit helt nye trægulv.

Er det noget, jeg kan forvente, at min forsikring dækker, når jeg selv har inviteret gæsterne?

Mvh. Moren med det nye trægulv