Borgermøde: Min Købmand Birkelse-Ryaa præsenterer ny købmand

Foto: Min Købmand Birkelse-Ryaa Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Borgermøde: Min Købmand Birkelse-Ryaa præsenterer ny købmand

Arbejdsgruppen for Min Købmand Birkelse-Ryaa, bestående af Martin Pedersen, Aage Larsen, Jan Holsko, Mogens Nørgaard, Mariane Andersen og Anders Kaa, inviterer alle interesserede til et spændende borgermøde. Formålet er at præsentere den nye købmand i Birkelse-Ryaa, Jacob G. Jensen.

På Facebook lyder invitationen:

“Vi vil gerne invitere jer alle til borgermøde, hvor vi vil præsentere vores nye købmand i Birkelse-Ryaa – han hedder Jacob G. Jensen. Vi har bygningerne, vi har købmanden – det vi mangler er din støtte og opbakning, så sæt kryds i kalenderen.”

Detaljer for borgermødet:

  • Dato: Onsdag d. 6. marts 2024
  • Sted: Birkelse Hotel & Kro
  • Tidspunkter: Kl. 11:00: Borgermøde for dem, der bedst kan deltage om dagen – Og kl. 19:00: Borgermøde for dem, der bedst kan deltage om aftenen.
Arbejdsgruppen bestående af Martin Pedersen, Aage Larsen, Jan Holsko, Mogens Nørgaard, Mariane Andersen og Anders Kaa. Foto: Min Købmand Birkelse-Ryaa Facebook

Arbejdsgruppen opfordrer alle til at dele og sprede invitationen for at sikre en bred deltagelse. De står til rådighed for spørgsmål eller kommentarer, der måtte opstå inden mødet.

-Kom og hør mere på borgermødet – Vi glæder os helt vildt, slutter arbejdsgruppen.