Børn og unge: Jeres stemme betyder noget – kom og vær en del af Political Festival of Europe

Foto: Political Festival of Europa


Det allerførste folkemøde for børn – “Børnenes Folkemøde” – finder sted under Political Festival of Europe. Ved at give en platform til alle grupper i samfundet, herunder børn og unge, er Festivalen stolt af at kunne skabe et sted, hvor alle kan blive hørt.

Political Festival of Europa løber af stablen 25. – 28. august i Mariager og er et folkemøde for alle – fra nær og fjern og både høj som lav. For at give familier, børn og unge en unik oplevelse af demokrati, afholdes der Børnenes Folkemøde, som Mariager Skole står i spidsen for. Hundredvis af børn forventes ved Børnenes Folkemøde, der finder sted ved havnen, hvor et helt område er dedikeret til børn og unge – og du er også inviteret!

-- annonce ---


Yderligere aktiviteter for børn og unge – arrangeret af Mariagerfjord Kommunes ungdomsskole, kulturskole og kultur- og fritidsafdeling – vil også finde sted ved stranden og biblioteket samt i Mariagers gader.

Oplev Europa gennem gadeidræt, rapshows og kreative workshops

Fra fredag den 26. august vil der være mere end 30 arrangementer for Europas børn og unge – der findes alt fra børnevalg til gadeteater og fra “Rapolitik” til kreative workshops.

Fredag og lørdag vil havneområdet omdannes til en en gadeidrætszone med skateboard, street soccer, parkour og løbehjul i fokus. Der vil være demokrati- og Europa-fokuserede workshops, aktiviteter og shows allerede fra kl. 9 om morgenen, og alle børn og teenagere i alle aldre er velkomne til at deltage. Aktiviteterne er gratis, og du kan deltage med dit eget udstyr eller låne det på stedet.

Mød de mennesker, du ser i fjernsynet, og giv din stemme

Når du vandrer rundt mellem havnen, stranden og biblioteket, kan du, dine venner og din familie møde nogle af de mennesker, du kender fra TV, og give din stemme til kende.

Alle politiske debatter på det officielle program er skabt på en sådan måde, at publikum vil få mulighed for at snakke med debattørerne – og det er her, du kan være en del af diskussionen. Så er du interesseret i klima, menneskerettigheder, fred eller andre emner, så må du ikke misse debatterne på Political Festival of Europe.