Bo Skou Frank | Ny Familie- og Forebyggelseschef i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

47-årige Bo Skou Frank bliver ny Familie- og Forebyggelseschef i Jammerbugt Kommune. Han starter 1. februar 2019…
.
Af Klaus Hansen

Som Familie- og Forebyggelseschef får Bo Skou Frank ansvaret for at udvikle og styrke Familie- og Forebyggelsesområdet i tæt dialog med politikere, borgere, frivillige og foreninger.

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med Bo. Med ham får vi en chef med knivskarpe kompetencer og solid erfaring til at stå i spidsen for arbejdet med kommunens børn, unge og familier. Det er en god ballast for at sikre den fortsatte positive udvikling på området”, siger formand for Børne- og Familieudvalget Ulla Flintholm.

Bo Skou Frank kommer fra en stilling som sektionsleder i Asyl & Integration og Sprogcenter Thisted i Thisted Kommune. Forinden var han ansat i Rebild kommune som Leder i Center Familie og Handicap.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med min nye stilling i Jammerbugt Kommune. Det er familie- og forebyggelsesområdet, jeg brænder for, og derfor bliver det dejligt at komme tilbage dertil. Min ambition er at skabe bæredygtige løsninger i et respektfuldt samarbejde med både borgerne, politikerne og mine medarbejdere”, fortæller Bo Skou Frank.

Bo Skou Frank kommer til at stå i spidsen for Børne- og Familierådgivningen, Sundhedsplejen, Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), samarbejdet mellem skole, socialforvaltning og Politi (SSP), Tandplejen og Familiecentret.

Han er uddannet socialrådgiver og er ved at afslutte diplomuddannelse i ledelse, ligesom han har diverse kurser i ledelse, økonomi og kommunikation. Han bor i Nibe sammen med Heidi og fire børn.