Blokhus Torv gør klar til nostalgisk charme

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Blokhus Torv gør klar til nostalgisk charme

Blokhus Torv skifter gear og gør sig klar til årets “Blokhus og Bilerne”, hvor 70 klassiske køretøjer indtager Blokhus Torv søndag den 2. juni 2024.
Publikum kan glæde sig til en dag ned ad motorhistoriens Memory Lane, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten igen præsenterer det populære biltræf.

Parade og udstilling
De mange smukke biler mødes på Industrivej 30 i Pandrup, hvorfra de i kortege begiver sig mod Blokhus Torv kl. ca. 12.45 med de ældste modeller forrest. Omkring kl. 13.00 ankommer de klassiske hestekræfter til Blokhus Torv, hvor de vil parkere og lade publikum beundre deres elegante linjer og nostalgiske charme.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Stem og vind
De cirka 70 veteran- og specialbiler vil være linet op til parade frem til kl. 15.00, og publikum får chancen for at afgive deres stemmer på deres favoritbiler i to forskellige kategorier pr. sms. Der trækkes lod om en publikumspræmie blandt de entusiastiske bilfans, der kaster deres stemmer.
Årets publikumsfavoritter kåres kl. 14.30.

Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Deltagelse
For at få adgang til “Blokhus og Bilerne” rampelyset, skal bilen være kategoriseret som en veteranbil – altså fra årgang 1989 eller tidligere. Med kun plads til 70 biler på Blokhus Torv er det vigtigt at tilmelde sig på forhånd. Der er enkelte pladser tilbage.
Tilmelding foregår via https://blokhus.nemtilmeld.dk/70

Blokhus og Bilerne har tidligere år accelereret til stor succes, og arrangørerne kan næsten ikke vente med at sætte i gang for endnu en fantastisk dag, hvor klassiske køretøjer, spændende oplevelser og god stemning kører side om side