Bliv frivillig i en af Aabybros hyggeligste genbrugsbutik

Aabybro
Foto: Jammerbugtposten.dk

JOBANNONCE: Vil du være med til at gøre den forskel for hjemløse og de allermest udsatte mennesker i Danmark, samtidig med at du er en del af et hyggeligt fællesskab? Har du tid og lyst til at hjælpe 1-4 gange i måneden? Så kig her!

I Kirkens Korshærs Genbrugsbutik på Østergade 30a, Aabybro,  går det forrygende med masser af vare og kunder i butikken.
Vi søger derfor et par ekstra hænder til at hjælpe 1-4 gange i måneden.
Du behøver ikke have erfaring med butik – Det skal vi nok lære dig. Du skal bare gå positivt til opgaven, og kunne bidrage til, at vores butik er et dejligt sted at komme for både frivillige og kunder.

-- annonce ---


Hvis du har tid og lyst, så tilbyder vi et herligt fællesskab og muligheden for at gøre en forskel for hjemløse og udsatte mennesker i Danmark.

Din opgave        

Der er mange forskellige opgaver, som du kan vælge imellem, f. eks.:

  • Sortering og klargøring af de varer, som vi får doneret. Det kan være tøj, isenkram, elektronik eller malerier
  • Indretning og dekoration i butikken
  • Kunde- og kassebetjening

Vi tilbyder

  • At blive en del af et hyggeligt fællesskab, hvor vi interessere os for -og passer på hinanden.
  • Hygge og humor mens vi arbejder.
  • Sociale arrangementer som julehygge, skovture, butiksmøder mm.
  • Et landsdækkende fællesskab, som rækker ud over den enkelte butik med frivilligarrangementer på tværs af landet, som vandreture, kurser, netværksmøder, årsmøder m.m.
  • En organisation som tror på, at alle mennesker har en værdi.
  • En berigende fritidsbeskæftigelse
  • Introduktion og oplæring

Din arbejdstid

De fleste arbejder en formiddags- eller eftermiddagsvagt på 4 timer om ugen. Vi forsøger så vidt muligt at tilpasse efter dine ønsker. 

Vi forventer        

Du er stabil og ønsker at være med til at fremme et godt samarbejde. Til gengæld kan vi tilbyde dig et hyggeligt og socialt fællesskab og alt det kaffe, du kan drikke. 

Kontakt    
Vi glæder os til at høre fra dig, ikke kun fordi vi godt kunne bruge et par ekstra hænder i butikken, men også fordi vi gerne vil lære dig at kende. Vi er nemlig meget mere end bare en genbrugsbutik – vi er et fællesskab, hvor vi elsker at grine og drikke kaffe og hvor vi passer på -og interessere os for hinanden. 

Kontakt os helt uforpligtende, inden du endeligt beslutter dig for, om det er noget for dig. Vi giver gerne en rundvisning. Du kan kontakte os via formularen øverst ved at klikke på “kontakt organisationen”. Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner de frivillige fra Østergade 30a

*Kirkens Korshær er en privat, social og folkekirkelig hjælpeorganisation. Vores formål er at hjælpe socialt udsatte og nødstedte mennesker i Danmark. Kirkens Korshær er ca. 9000 frivillige og 450 medarbejdere og driver tilbud såsom varmestuer og herberger over hele landet. *