Blå politik = frihed

Henrik Buchhave, Folketingskandidat for Venstre i Nordjylland


AF Henrik Buchhave
FT – Kandidat for Venstre i Nordjylland.

Den enkeltes frihed er et centralt punkt for min tilgang til politik, derfor går jeg også til valg på at den enkeltes frihed skal styrkes. Det gælder for alle stadier i livets gang. Er ventetiden for lang på det nærmeste hospital, skal patienten have ret til at vælge et andet, også et privat, hvis behandlingen tilbydes her.
Fødende skal have ret til at vælge lige den klinik, som de vordende forældre føler er den rigtige for dem.

-- annonce ---


Regeringens tvangsfordeling af gymnasieeleverne, efter forældrenes indkomst, skal rulles tilbage.

Pengene skal følge borgeren, også på ældreområdet, og det skal sikres at der er et frit valg af leverandør af praktisk hjælp, personlig pleje og madservice. Alt andet er umyndiggørelse, og det kan vi ikke være bekendt.

Ca. halvdelen af kommunerne har ikke et friplejehjem som alternativ til det offentlige tilbud. Den mulighed skal være i alle kommuner.

Jeg tror på den enkeltes evne og ret til at tage beslutninger, der vedrører deres eget liv. Den enkelte ved bedst selv hvad der er rigtigt eller ej for en selv.  
Jeg er heldigvis ikke alene med denne holdning, det er en politik som en samlet blå blok går til valg på.

Jeg ønsker stadig at bevare et offentligt system. Et system som bl.a. Skal tage hånd om dem som ikke kan tage vare på sig selv. I et rigt land som vores, skal der ikke ligge nogen og dø i en rendesten. Det enkeltes frihed, står ikke i vejen for offentligt velfærd.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn