Biersted IF: Årets ungdomstræner 2021 – Peter Mikkelsen.

Klubbens formand Henrik Skøtt og Peter Mikkelsen Foto: Privat

Biersted IF: Årets ungdomstræner – Peter Mikkelsen.

Peter Mikkelsen har med skiftende assistenter og hjælpetrænere fulgt drengene fra årgang 2008 siden de var U9 i sæsonen 2015-2016. De sidste 4 sæsoner har han været chef-træner for det sammensatte hold af årgang 2007-2008.

-- annonce ---

Peter har således været det faste holdepunkt for fodbold-drengene og har formået at holde truppen samlet, så det efter forældreønske ikke var nødvendigt at indgå i samarbejde med Nørhalne og Vadum.

Træning og kamp har således kunne fortsætte i Biersted.
Det er lykkedes at skabe et godt sammenhold blandt drengene ved udover træning året rundt, både udendørs og indendørs, deltagelse i Ikast Cup, Nørhalne Cup og andre stævner, før-start-træning, fælles-morgenmad før kamp, pizza-spisning, julehygge hjemme i privaten, ture til AAB-kampe mm. at holde sammen på truppen og endda få spillere udefra til at søge til Biersted IF for at være en del af holdet.

Peter har været en meget stabil træner, har aktivt deltaget i vores interne kurser, hjulpet til ved afdelingens arrangementer og derudover passet sig selv – forstået på den måde at han ikke har stillet en masse krav om bolde, tøj, træningstider osv., men selv fundet løsninger.

Vi er i bestyrelsen glade for, at han passer på boldene og af en eller anden grund næsten altid formår at få sit hold til at være det første hold, der har betalt kontingent til tiden. Kommunikationen med forældrene har fungeret perfekt – her skylder Peter helt sikkert sin bedre halvdel Susanne stor tak – derudover tilbyder Peter også tit kørsel til kampe for de spillere der måtte have behov.

Alt i alt en stor, god og solid indsats gennem mange år fra en beskeden mand. Det synes vi i fodboldafdelingen gerne vi vil belønne.