Biersted går sammen – hver for sig – for at samle penge til en motionssti i Den Grønne Kile.

Henrik Skøtt
BIF formand og medlem af Landsbyrådet, Henrik Skøtt Foto: Privat

Sponsorer og samarbejdspartnere har meldt sig klar med bidrag under kampagnen Biersted i Bevægelse, der startede midt i januar 2021 og som Biersted Landsbyråd og Biersted IF står bag. 

Byens borgere har allerede tilbagelagt mere end 24000 kilometer ved enten at gå, løbe eller cykle en tur. Kilometerne skal efter hver tur sendes til Henrik Skønt, der dagligt opdatere den samlede længe tilbagelagte kilometer. 

-- annonce ---

Alene Lørdag den 21. februar blev der gået, løbet og cyklet i alt 830 km i Biersted og omegn.

  • Vi er samtidig snublende tæt på, at være i mål med motionsstien. Kun kr. 6.000 ud af et budget på kr. 126.000 mangler. Da vi begyndte på denne tur den 17. januar, manglede der kr. 48.000. Der er altså med sponsorer og privat støtte rejst kr. 42.000. Det er over al forventning, og det skyldes ikke mindst de herlige bjessingers engagement og de lokale firmaers støtte, lyder det fra formanden.

Motionsstien bliver en 500 meter lang sti, hvor der undervejs bliver mulighed for at træne ryg, mave, arme m.m. på de motionsredskaber, der bliver installeret langs stien. Stien bliver belagt med stenmel og kan naturligvis også blot bruges til at komme tørskoet fra den ene ende af Kilen til den anden.

Lokale virksomheder, som har støttet vores projekt:

Dagli’ Brugsen Biersted, Bang Byg, Dansk Køkkenfornyelse, Jørgen Pedersen Tømrer- og Snedkerservice, Vinderbonen, Biersted Pizza og Grill, Malerfirmaet Bruno Pedersen, Norre Rekruttering, Biersted Kro, SB Transport, Mia og Dorthes Private Pasningsordning og Rengøringsfirmaet Svanen.