Biersted e-sport er snart færdige med byens fedeste e-sport lokale

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Så er vi snart færdige med at lave byens fedeste E-Sport lokale i Biersted IF!! Vi har ikke fastsat kontingent eller bestemt, hvilke dage vi spiller hvilke spil endnu – men det hele nærmer sig!!Vi håber, at kunne indbyde alle, der kunne tænke sig, at dyrke E-Sport til åbent hus efter efterårsferien. – Det kommer der mere om på siden her!

Vi håber, at kunne starte følgende hold:-Gaming 4 Fun: Fra 2. klasse og op, hvor vi starter med motion, og hygger med de spil, man har lyst til.
– CS-GO Junior: CS-GO som sportsgren fra 5. klasse og op
– FortNite: Fortnite som sportsgren fra 5. klasse og op
– League of Legends: League of Legends som sportsgren
– CS-GO Senior: Fra ca. 18 og op
– CS-GO Old boys:
Ren råhygge for de mere modneAlle holdene vil køre 1 gang om ugen fra mandag til torsdag, med mulighed for at komme til stævner i weekenden.


Har du lyst til at være træner og/eller spillende træner i nogle af spillene, så må du meget gerne tage kontakt til os i gruppen Biersted eSport, eller ringe til Niels på 24 43 98 51.
Du behøver ikke, at være fuldtids professionel gamer, men skal være interesseret i at motivere og hjælpe andre, og arbejde struktureret med dit spil.
Som træner får du mulighed for at lære mere om dit spil, når du hjælper andre med det, og komme på trænerkurser og danne netværk med andre trænere i DGI Esport.

Har du lyst til at tage et par eftermiddage ud af kalenderen, og være med i voksengruppen, der kører Gaming 4 Fun, så hører vi også gerne fra dig i Biersted eSport gruppen eller grib knoglen og ring til Niels på 24 43 98 51.
Vi vil gerne lave et fælleskab, hvor de yngste lærer, at det både er sjovt røre sig, og holde en god tone og godt humør når man sidder ved en computer. Vores mål er, at 4-5 voksne deles om at tage holdet, så man måske skal afsætte en eftermiddag om måneden.
Du behøver ikke, at være en haj til computere eller kunne tæve ungerne på deres hjemmebane. Men kan du hjælpe 9 børn med lidt sjov motion og sørge for, at udstyret bliver behandlet ordentligt og alle er glade, så vil vi gerne høre fra dig!