Arbejde i højden? Sådan gør du arbejdspladsen mere sikker

Arkivbillede

Arbejde højt over jordens overflade er en stor del af dagligdagen på de fleste store byggepladser, mens mange produktionsvirksomheder og lignende også har behov for at kunne tilgå tage, siloer og lignende højt over jordens overflade. 

Det er naturligvis vigtigt at have god adgang til arbejde i højden, men det er mindst lige så vigtigt, at der er tænkt over sikkerheden i forbindelse med bevægelse over jordens overflade. Du skal nemlig ikke særlig højt op, før et fald kan få voldsomme konsekvenser, og derfor er sikkerhedsløsninger til både byggepladser og produktionsvirksomheder vigtige at have på plads. 

-- annonce ---

Hvis du leder efter en pålidelig leverandør af sikkerhedsløsninger til højderne, kan du tage kontakt til Kee Safety. Kee Safety er en af de førende agenter på markedet inden for sikring af arbejde i højden, og du kan derfor altid få en kundetilpasset løsning, som passer til lige netop den bygning og det sted, hvor du har behov for at kunne bevæge dig sikkert. 

Alle former for sikkerhedsløsninger

På de fleste store bygninger er det vigtigt at have adgang til tage i forbindelse med reparationer og vedligeholde, og det samme gælder for alle andre store byggerier og installationer i en produktionsvirksomhed. 

I disse tilfælde er det vigtigt, at medarbejdere og andre kan færdes sikkert, hvilket du bl.a. kan gøre med faldsikring. Faldsikringssystemer omfatter bl.a. sikkerhedslister til tagkant, livsliner til gangbroer og lignende, og disse er vigtige elementer på alle dele af en bygning, hvor mennesker skal færdes højt over jordens overflade. 

Sikkerhedsløsninger fra Kee Safety kan også omfatte sikkerhedslåger, sikre adgangsplatforme og sikre løsninger for adgang til tage. 

Mulighederne er næsten uendelige hos Kee Safety, for der kan altid laves en kundetilpasset løsning til dig, så du kan få et sikkerhedssystem, som passer til netop dine behov, så du kan sende dine medarbejdere op i højden med ro i maven.