Andreas har byttet byggemarkedet ud med ambulancetjenesten hos PreMed i Fjerritslev

Andreas, som tidligere blev udlært i et byggemarked, har nu opnået sit svendebrev som ambulancebehandler og er tilknyttet PreMeds base i Fjerritslev. Foto: PreMed
Print Friendly, PDF & Email

Andreas har byttet byggemarkedet ud med ambulancetjenesten hos PreMed i Fjerritslev

Andreas er oprindeligt uddannet hos Trægården Kås i Pandrup. Drømmen om at blive ambulancebehandler fortsatte dog med at kalde på ham. Det første skridt mod at realisere drømmen tog Andreas i 2017, da han blev optaget som elev hos Falck.

Han afsluttede sin uddannelse som ambulanceassistent i 2019 og arbejdede derefter som ambulanceassistent i Region Midtjylland. I foråret 2022 startede Andreas hos PreMeds base i Fjerritslev og begyndte på den merituddannelse til ambulancebehandler, som han nu har fuldført med svendebrev. 

“Jeg er glad og føler, at jeg har fundet min rette hylde. Jeg ser frem til at arbejde som uddannet behandler og til at finde min plads i denne rolle,” siger han og tilføjer:

“Hos PreMed er der kort vej til toppen og fra en god idé til handling. Det sætter jeg stor pris på – ligesom mine kolleger, de varierende opgaver og muligheden for at være far, når jeg ikke er på vagt. Det betyder meget for mig.”

Andreas er 32 år og bor sammen med sin kæreste på en landejendom uden for Storvorde. Parret blev forældre for to år siden og venter nu endnu et barn. I sin fritid fokuserer Andreas på familien og holder sig i form med løbetræning. Derudover dyrker han paragliding.