Alt til den søde tand

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Alt til den søde tand

Løber din mund også i vand, når du går forbi en chokoladebutik? Rigtig mange af os har en sød tand, og det er da også skønt at få stillet den søde sult. Men har du nogensinde overvejet, hvordan du egentlig stiller netop den søde sult? For nogle handler det om at købe en pose vingummier eller lakrids og så ellers køre maskinarm på det, uden man rigtig tænker over, hvad man egentlig spiser – for andre er det lidt vigtigere, at det faktisk smager godt, og så må mængden komme i anden række.

Hvis du køber god chokolade, vil du måske tilmed opleve, at du har brug for mindre, før du har en fornemmelse af at være mæt eller ikke have behov for mere. Samtidig vil du nyde smagsoplevelsen, når du virkelig kan mærke, at der er kræset for ingredienserne og fremstillingen. Det er noget af det, du kan opleve i Frellsen, som har alverdens forskellige slags chokolade. Der er både noget for dig, der egentlig helst bare vil have helt klassisk, mørk chokolade, ligesom der er til dem, der gerne vil eksperimentere med alt fra lakrids til salt eller karamel, som kan supplere chokoladen.

Bliv flødebollemager i fritiden

Har du lidt haft en drøm om selv at give dig i kast med chokoladens kunst? Så kender du måske også til alt om det rette knæk, temperering og meget mere – og hvad med flødeboller? Selvom chokoladen måske kun udgør en relativt lille del af en flødebolles volumen, er det noget af det, der er mest gennemtrængende i smagen, og en perfekt tempereret flødebolle kan virkelig skabe glæde. Derfor kan du med fordel prøve at kigge lidt på Frellsens flødebollekurser, hvor du selv kan lære at lave dem, så du kan nyde dem, lige så tit du har lyst til.

Chokolade kan bruges til mange formål. En ting er, at det er formidabelt i bagværk og lignende samt som snack, men det fungerer også rigtig godt som en værtindegave eller en del af en lækker gavekurv til en, der skal forkæles lidt – så ved du i hvert fald, at du i langt de fleste tilfælde rammer plet med noget, man godt kan lide og kan nyde at dele med dem, man har kær. De mange valgmuligheder gør, at der er noget for enhver smag, uanset om favoritten er med mørk, lys eller måske endda hvis chokolade.