“Alt bliver godt igen” på Ingstrup Trivselsskole og børnehave

Foto: Stine Sivesgaard Pedersen

Ingstrup Trivselsskole og børnehave har i løbet af ugen hængt flotte påsketegninger, “alt bliver godt igen”- hilsner og små, søde ordsprog op i hele Ingstrup by. 

Stine Sivesgaard Pedersen fortæller: Det er hyggeligt, at gå en tur, og læse alle hilsnerne og se de fine tegninger. Vi har brug for opløftende ord, og noget fint at se på i denne tid, og det bidrager børnene i den grad med. 

-- annonce ---


1. og 2. klasserne fra Ingstrup Trivselsskole har været i Præstegårdshaven for at samle skrald og affald. Som tak, har de fået et fint brev fra sognepræst, Kathrine, og et chokoladepåskeæg hver. 

Hverdagen er så småt ved at vende tilbage til Ingstrup Trivselsskole igen, efter forårets nedlukning, og lærerne på Trivselskolen, har været fantastiske til at tage sig af alle elever under og efter nedlukningen. Til fastelavn fik alle 5-9 klasser bla. en lille hilsen hver, nogen en lille sang, af en af lærerne fra skolen. Selvfølgelig i coronavenlig afstand. Derudover har alle lærere lavet Ingstrup Trivselsskoles Versus live, hvor lærerne har dystet mod hinanden i forskellige aktiviteter, og elever, forældre og andre interesserede, har kunne følge med live på facebook. 

Foto: Stine Sivesgaard Pedersen

Morgensang, som er en stor del af hverdagen på skolen, er også blevet vedligeholdt, under nedlukningen, med morgensang live om fredagen, men ellers hver dag i ugen i skolegården, efter eleverne er vendt tilbage. 

I Trivselsskolens børnehave er det også blevet forår. Der er blevet hygget med påskepynt indendørs, kartofler er sat til spiring i vinduerne, og legepladsen er ved at blive gjort forårsklar. På bålpladsen er der blevet lavet suppe med kødboller, pasta, gulerødder og porrer til middagsmad, og en anden dag, har de lavet popcorn på bålet. 

Den årlige brandøvelse er blevet afholdt i børnehaven, og der har været fokus på materialet “Førstehjælp i børnehøjde”, hvor pædagogerne har talt med børnene om forskellige slags ulykker, og hvad man skal gøre i diverse situationer. 

Påskeharen har også været en tur forbi børnehaven med påskeæg til stor glæde for alle børn.

Foto: Stine Sivesgaard Pedersen

Børnehavebørnene har, sammen med Jyttes Private pasningsordning, påskepyntet træerne ved kirken, og bidrager også her, til smil og glæde, samt noget skønt at se på i denne anderledes tid.

Lions Club Hvetbo har doneret 10.000 kr til Trivselsbørnehaven til et naturværksted, der skal bygges i løbet af de næste år, hvilket, selvfølgelig, er helt fantastisk! Naturværkstedet skal bruges til forskellige aktiviteter i løbet af hele året. Tusind tak til Lions Club Hvetbo!

På Ingstrup Trivselsskole glæder vi os til varmere vejr og en, forhåbentlig, lidt mere normal hverdag. 

Foto: Stine Sivesgaard Pedersen