Alle fire udvalgsmedlemmer gav håndslag på at “få klaret problemet”

Lis Jensen
Regionsrådsmedlem Lis Jensen fra Enhedslisten - De Rød-Grønne

Af Lis Jensen Enhedslisten, Kandidat til kommunalbestyrelsen Jammerbugt kommune

Så er der gang i valgkampen op til kommunalvalget den 16. november og jeg deltog tirsdag den 12. oktober til et valgmøde i Brovst Hallen, arrangeret af Handicaporganisationerne i kommunen.

-- annonce ---

Et godt møde, synes jeg, hvor tilhørerne var gode til at give deres besyv med til os politikere, eller sagt på en anden måde: et møde, hvor vi alle lærte noget af dem, der ved, hvor skoen trykker.


Der kom bl.a. et spørgsmål om ledsageordningen til handicappede. Reglerne er sådan, at en handicappet kan blive bevilget 15 timers ledsageordning om måneden og der er mulighed for at spare nogle at disse timer sammen til lidt ferie-ledsagelse eller lignende, MEN det gælder kun for timer, der er under 6 måneder gamle.

Spørgsmålet var meget relevant: det gik nemlig på, hvorfor Jammerbugt kommune altid bruger de nyeste optjente timer, når der skal afvikles brug af timerne??

Og det kunne hverken udvalgsformanden Ib Nelleman, Venstre eller de tre øvrige medlemmer af udvalget svare på, MEN det gode var, at alle fire udvalgsmedlemmer gav håndslag på at “få klaret problemet”.

Lad os nu håbe, det så sker dennegang, for det er åbenbart ikke ny viden for kommunalbestyrelsen og det burde vel ikke være særligt svært at løse det problem….Når Enhedslisten igen kommer i kommunalbestyrelsen vil vi huske det løfte, der blev givet og fastholde de øvrige kommunalbestyrelsesmedlemmer på, at problemet løses.Men tak for et godt vælgermøde fra mig.

1 KOMMENTAR

  1. Hvad med at genindføre den visiterede tilvalgstid, som kommunen stjal fra de handikappede og absolut svageste borgere, tilbage i 2019 fordi der skulle spares, så man havde penge til skøjtebanen i Blokhus.

    Markedsføring for de næringsdrivende i Blokhus, betalt af kommunens handikappede og absolut svageste, ved at fjerne visiteret tilvalgstid på 15 min. hver 14’nd dag – hvor usselt synes du det skal være i ældreplejen?

    Synes du også det er i orden, når der støvsuges hos de ældre, at så tager man ikke fodlisterne og man støvsuger uden om f.eks. fodskamler og stole. Når der støves af på fladerne er det uden om nips, der ikke flyttes. Vil man have fladerne støvet helt af så skal man selv fjerne nipsgenstandene, men så kan man jo lige så godt selv støve af, hvis man er i stand til det.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn