Aldi i Blokhus søger salgselev

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Hos ALDI er din fremtid i gode hænder. Vi var nemlig den første discountkæde på det danske marked, så vi har mange års erfaring med at forme de nye generationer af handelsmænd og -kvinder. Vi tror på, at talenter kan komme i mange former, og du behøver ikke være en 12-talsrytter for at være dygtig til kunder og forretning.


Nu inviterer vi dig med på et eleveventyr, der byder på masser af udfordringer, gode oplevelser og venskaber for livet.

Psst… vidste du i øvrigt, at ALDI Danmark er i gang en spændende udvikling, som skal gøre os til danskernes favorit, når de handler kvalitetsvarer? Det kalder vi for Hver dag endnu bedre. Vi genopfinder dansk discount og det er da lidt ud over det sædvanlige. 

Din hverdag

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI – hvis du vil. Med ALDI’s elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
 • prøver dine leder-skills af i ALDI-ugen, hvor du og andre elever får nøglerne til jeres egen ALDI-butik.

Vi vil give dig en karriere inden for detailledelse og derfor giver vi dig i løbet af 2 år alt det, du skal bruge for at kunne fortsætte din uddannelse gennem vores A-teams forløb, hvor du får endnu flere redskaber som gør dig klar til en ledende rolle i en af vores butikker.

Din profil

I ALDI er vi vilde med udfordringer og det skal du også være. For det er en usædvanlig elevplads, du får hos os. Derfor kræver vi også noget af dig: 

 • Du har afsluttet dit grundforløb på en HG2, HGS, EUD, EUX eller EUS10.
 • Du er ambitiøs og kæmper for det, du tror på
 • Du tør gøre noget ved det, som ikke er godt nok
 • Du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt, både fagligt og personligt
 • Du er en holdspiller, der vægter teamfølelsen både i butikken og på skolen

Vores fordele

Som salgselev hos ALDI er du vores fremtid, og hvis du har hjertet med dig og drømmer om at klatre karrierestigen, så er elevuddannelsen det perfekte springbræt.

ALDI er også et fællesskab, og vi gør meget ud af det sociale. Du vil hurtigt lære dine medelever at kende, for du bliver inviteret på studietur til udlandet og til sjove arrangementer, såsom klatring, gokart og lign.

Som Salgselev får du også adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events. Samtidig med at du hver dag får adgang til frisk frugt arbejdet på ALDI’s regning.

Kontakt

Vi gør det enkelt for dig at søge elevplads hos os. Vi har ikke brug for et langt CV eller en fin motiveret ansøgning. Vi vil kort fortalt vide:

 • Hvem er du? (Navn, kontaktoplysninger og alder)
 • Hvorfor søger du job hos ALDI?
 • Hvad drømmer du om at blive, når din elevuddannelse er afsluttet?
 • Har du relevant joberfaring? Så er det et plus i vores bog
 • Hvilken uddannelse har du færdiggjort? Eller vil du færdiggøre til sommer? (Vi vil gerne se dit uddannelsesbevis, hvis du er færdiguddannet)

Det kan du nemt og hurtigt svare på i vores ansøgningsformular, hvis du klikker på ansøg nu.

Har du brug for mere viden om vores elevforløb, så kan læse, lytte og se meget mere på www.aldi-elev.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rikke Dahl på telefon 60 40 10 16.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 28.02.2021 .