Aldi i Aabybro søger butikschef

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Siden 1977 har ALDI Danmark kunnet tilbyde gode kvalitetsvarer til discountpriser som de første i Danmark.


Nu inviterer vi dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang under navnet ”Hver dag endnu bedre”. Og der ligger en vigtig og spændende lederopgave foran dig, når du sørger for, at nye tiltag og forandringer bliver en del af hverdagen i din butik i Hune.

Din hverdag

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklarer butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

  • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
  • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
  • sikrer at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
  • være velforberedt til ugentlige tilbud og sæsonkampagner – og du går altid efter de fedeste halloweenkampagner og juleudstillinger, der ligner en million
  • lave vagtplaner og sammensætte de gode hold, der arbejder bedst sammen
  • være ambassadør i butikken, som kan træffe de vigtige beslutninger

Din profil

Du er klar på at blive leder for en butik, hvor der bliver udviklet nye strategiske tiltag på nationalt plan, som du er med til at implementere i din butik.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har haft din første ledererfaring – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • vækker den gode stemning og begejstring, når du møder ind – og din gode energi når direkte fra dine medarbejdere og helt ud til kunderne i butikken
  • ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og hjælpe til
  • er drevet af at skabe de flotteste resultater i dit distrikt.

Vores fordele

Du får en enestående mulighed for at blive leder for en butik i et af Danmarks mest kendte discountbrands på et skelsættende tidspunkt, hvor du kan lære en masse om forandringsledelse.

Når du først får foden indenfor hos ALDI Danmark, åbner der sig en verden af muligheder. Du får bl.a. adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer.

Du får naturligvis også masser af fede personalerabatter og goder blandt andet i form af frugtordning med din nye stilling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte LiseLotte Jensen på telefon 20248604.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 30/01/2021 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.