Aldi Aabybro søger elev

Arkivbillede

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Hos ALDI er din fremtid i gode hænder. Vi var nemlig den første discountkæde på det danske marked, så vi har mange års erfaring med at forme de nye generationer af handelsmænd og -kvinder. Vi tror på, at talenter kan komme i mange former, og du behøver ikke være en 12-talsrytter for at være dygtig til kunder og forretning.

-- annonce ---

Nu inviterer vi dig med på et eleveventyr, der byder på sjove udfordringer, gode oplevelser og venskaber for livet.

Psst… vidste du i øvrigt, at ALDI Danmark har startet en spændende udvikling, som skal gøre os til danskernes favorit, når de handler kvalitetsvarer? Det kalder vi for Hver dag endnu bedre.

Din hverdag

Igennem dit 2-årige forløb vil du i vores butik i Aabybro få masser af kundekontakt og lære rytmen i en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

  • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
  • arbejder i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
  • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
  • prøver dine leder-skills af i ALDI-ugen, hvor du og andre elever får nøglerne til jeres egen ALDI-butik.

Når du er færdigudlært efter dine 2 år, vil du have alle de værktøjer, du har brug for. Og du er rigtig godt stillet, hvis du ønsker at fortsætte med en fastansættelse som 1. assistent eller skal videreuddannes gennem vores Butikschefstrainee forløb.

Din profil

  • Du har afsluttet dit grundforløb på en HG2, HGS, EUD, EUX eller EUS10.
  • Du har lyst til at give den en skalle og yde og lære en masse i et tempofyldt miljø.
  • Du er glad, udadvendt og imødekommende – både over for kunder og kolleger.

Vores fordele

Som salgselev hos ALDI er du vores fremtid, og hvis du har hjertet med dig og drømmer om at klatre karrierestigen, så er elevuddannelsen det perfekte springbræt.

ALDI er også et fællesskab, og vi gør meget ud af det sociale. Du vil hurtigt lære dine medelever at kende, for du bliver inviteret på studietur til udlandet og til sjove arrangementer, såsom klatring, gokart og lign.

Som Salgselev får du også adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events. Samtidig med at du hver dag får adgang til frisk frugt arbejdet på ALDI’s regning.

Kontakt

Send os gerne en ansøgning, som fortæller os, hvem du er. Det inkluderer selvfølgelig din uddannelsesbaggrund, men også dine interesser og fritidsaktiviteter. Har du brug for mere viden om vores elevforløb, så kan læse, lytte og se meget mere på www.aldi-elev.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thorbjørn Mortensen på telefon 60 40 10 59.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 23.01.2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.