Advokatfirmaet Kühnel søger Advokatsekretær

Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Vi søger en advokatsekretær med ansættelse på Advokatfirmaet Kühnels kontor i Aalborg, Gasværksvej 24, 3. sal, til tiltræden efter nærmere aftale.

Om stillingen:
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdet vil bestå af alle sædvanlige opgaver for en advokatsekretær indenfor blandt andet retssager, inkasso, personskadesager, erhvervsrådgivning, håndtering af konkursboer og dødsboer samt ejendomshandler. Derudover vil du skulle indgå i teamet med de mere praktiske ting i den daglige drift, blandt andet telefonpasning, kundemodtagelse mv.

Har du således lyst til, og erfaring med at arbejde med disse afvekslende områder i en travl og spændende hverdag, er det dig vi søger.

Dine kvalifikationer:
Du har aktuel erfaring som advokatsekretær, arbejder struktureret, er god til at holde mange bolde i luften, og har været i berøring med mange sagsområder. Du skal have gåpåmod, samt være indstillet på at løse de opgaver, der dukker op på et full service-advokatkontor, gerne med et smil på læben.

Jobbeskrivelse:
Stillingen medfører, at du skal kunne arbejde selvstændigt og proaktivt med dine sagsområder. Du skal samarbejde med flere jurister på dine sagsområder og trives med de frister der er – både i handler, boer og retssager. Vi skal alle sikre gode rammer for os selv og vores kolleger, og vi arbejder for at give kunden en god oplevelse og et godt produkt. Vi bruger Unik Advosys og du skal have erfaring med at arbejde i dette eller lignende advokatsystem.

Vi tilbyder:
En attraktiv stilling med gode løn- og ansættelsesvilkår. Dertil kollektiv pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en uformel omgangstone, hvor glæde og smil sættes i højsædet, og en aktiv personaleforening.

Om advokatfirmaet:
Advokatfirmaet Kühnel er et full service-advokatfirma med kontor i både Hobro og Aalborg. Advokatfirmaet tilbyder juridisk rådgivning både til erhvervslivet og private.

Advokatfirmaet beskæftiger i dag 11 medarbejdere, heraf 6 jurister, 3 sekretærer, 1 bogholder, og 1 stud.jur.

Ansøgning:
Send en ansøgning med cv og relevante papirer/anbefalinger hurtigst muligt og senest 30/1 2020 via nedenstående link. Ansættelsessamtaler afholdes løbende med relevante ansøgere primo februar.

Skulle du have spørgsmål omkring stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Jacob Thorup Larsen på telefon 8161 1928.