Årgang 1953 Saltum Skole til den årlige ”klassens dag”, den 5. i rækken

Klassen årgang 1953 fra venstre: Finn Hermansen, Orla Jensen, Inge Lise Jensen, Poul Erik Olesen, Gurli Larsen, Anna Marie Nielsen, Poul Erik Kramer-Hansen, Elin Jørgensen, Inger Agesen og Grethe Just Andersen.


Også i år samledes gamle elever fra Saltum Skole årgang 1953, til den årlige ”klassens dag”, den 5. i rækken.

Lauritz Peter Sørensen fortæller om dagen:
Vi mødtes igen i år i Grethes dejlige sommerhus i Lille Norge ved Saltum , som omgives af den smukkeste natur tæt på Vesterhavet.

-- annonce ---


Fra morgenstunden samledes vi over et dejligt morgenbord, hvor vi hver især fortalte om livet i det forgangne år.

Hyggeligt og opmuntrende snak, – og røverhistorier fra skoletiden blev der også tid til.

I år var der arrangeret rundvisning på Saltum Skole, hvor skolelederen Søren Jeppesen tog os en tur rundt på skolen, hvor der også blev mulighed for at gense den gamle del af skolen, hvor vi alle har gået. Der dukkede naturligvis mange sjove minder frem fra den tid.

Søren Jeppesen fortalte på spændende vis om hvordan skolen i dag fungerer, og om hvorfor skolen også kaldes ”udeskole”. Kort fortalt så betyder det Ud i virkeligheden – Ind i fagligheden.

Vi måtte jo erkende at der er sket en kæmpe udvikling gennem de mange år der er gået siden vi var elever på skolen.

Sidst på eftermiddagen var vi igen tilbage i sommerhuset for at hygge os på terrassen, og senere nyde en sen frokost som igen i år blev leveret af MENY i  Saltum.

Øverst: Et kig ind i et undervisningslokale med klassen og skolelederen nr. 2 fra venstre. Nederst TV: Udsyn fra skolen til Saltum Stadion Nederst TH: Skoleleder Søren Jeppesen (nr.6 fra venstre) viser rundt. Foto Privat

Det blev besluttet, at næste års arrangement finder sted 2. tirsdag i juni 2023, samme sted, og med et tema der hedder ”Gå ture” i og omkring Saltum.

En rigtig rar og hyggelig dag sluttedes med en stor tak for en dejlig dag, og et  på gensyn næste år.