Årets første træning veloverstået

Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC

Mandag var der igen aktivitet på Jammerbugt FC’s træningsbaner, og selvom kulden bed i kinderne, kom der hurtigt sved på panden ved årets første træning.

Efter et flot efterår i NordicBet Ligaen skal der nu følges op med et forhåbentlig ligeså flot forår også. Selvom der skal bygges videre på de gode præstationer, er det dog også lidt en ny start for Jammerbugt FC-truppen.

-- annonce ---


Udskiftning i trænerstab og spillertrup betyder nemlig, at disse forberedelsesuger bliver ekstremt vigtige i forhold til ramme NordicBet Ligaen i rette form.

Selvom der manglede flere af de velkendte ansigter, så var der også mange af disse på træningsbanen, og så var der ved årets første træning også en række nye prøvespillere, som skal vise deres værd i de kommende uger.

Årets første træning bød på masser af spil med bold og der kom undervejs god intensitet på øvelserne. Nu handler det om at få så mange træningstimer i benene som muligt. Der skrues derfor op for antallet af ugentlige træningspas, hvilket bl.a. betyder at der nogle dage vil være to træningspas i kalenderen.

Og det bliver lige på og hårdt for Nabil Trabelsi, der er ny cheftræner, og havde ansvaret for mandagens træning. Allerede fredag spilles der således forberedelsernes første træningskamp. Det er på udebane mod Viborg FF.