Aalborg Karneval – eftermiddagsstatus fra Nordjyllands Politi

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.

Aalborg Karneval – eftermiddagsstatus fra Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi melder fortsat om et forholdsvis roligt karneval med få anholdelser og en generelt god stemning blandt de tusindvis af festende deltagere, som nu fortrinsvist befinder sig i Kildeparken.

-- annonce ---

”Set i forhold til det store antal mennesker, der er forsamlet til karnevallet, så har det indtil videre været begrænset, hvad vi har måttet blande os i eller rede ud. Der har været forventelige små episoder rundt omkring, men vi har kun få anholdelser. Så vi håber, at festdeltagerne i Kildeparken vil fortsætte den gode stil aftenen igennem, ” fortæller vicepolitiinspektør Sune Myrup, der her til eftermiddag har overtaget vagten som leder af politiets indsats under Aalborg Karneval.

En voldsanmeldelse og to anholdte

Nordjyllands Politi fik i forbindelse med optoget en anmeldelse om uoverensstemmelser mellem nogle personer, som førte til en kortvarig anholdelse, hvor én person blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Kl. 11:24 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om vold, idet en 21-årig mand henvendte sig hos den mobile politistation over for Kildeparken ved Ansgars Kirken og fortalte, at han havde fået et slag i ansigtet af en ukendt gerningsperson. Politiet efterforsker sagen.

Derudover er to personer aktuelt anholdt; én er sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, mens en anden er anbragt i detentionen med henblik på afrusning. 

Status fra den fremskudte skadestue

Kenneth Lübcke, enhedschef fra Den præhospitale virksomhed i Region Nordjylland, fortæller om antallet af henvendelser til den fremskudte skadestue ved Ansgars Kirken:

”Ved 15-tiden havde vi behandlet 57 personer for småskader, især snitsår fra glas. Derudover er syv personer transporteret til videre behandling på sygehuset, og så havde vi haft 6 ambulancekørsler relateret til karnevalet. Alt i alt vil jeg sige, antallet af skader på nuværende tidspunkt er på niveau med sidste år.”

LÆS OGSÅ: Brovst Speedway Club kan i år fejre 50-års jubilæum

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn