Aabybro Svømmeklub lancerer ferietilbud til alle vandglade børn

Aqua Camp
ARKIVBILLEDE Foto: Aqua Camp

I skolernes sommerferie tilbyder Aabybro Svømmeklub en rigtig”vandvittig” uge for børn og unge i alderen 5–15 år.REMA 1000 AquaCamp, som tilbuddet hedder, forløber overtre hverdage i tidsrummet 9.00 – 14.00.I Aabybro Svømmeklub har man valgt at afholde REMA1000 AquaCamp i uge 26 og 31.

Fokus på både leg og livredningDe tre dage er fyldt ud med masser af aktiviteter både på land, som i vand.Udover at svømme, dykke, lære udspring og mange andresjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd.
På landjorden bliver der også rig lejlighed til at lege, spillebold og masser af sjove aktiviteter.

-- annonce ---

Tre kulørte dage sammen med nye venner

Aabybro Svømmeklub er glad for at kunne tilbyde REMA1000 AquaCamp, hvor der bliver mulighed for at opleve enbred vifte af både kendte og anderledes vandaktiviteter.
Svømmeskoleleder Rasmus Grønser flere gode grunde til at tilbyde børn tre dagesREMA 1000 AquaCamp:

”Vi håber, at flest mulige forældre vil tage tilbuddet til sigog dermed give deres børn muligheden for at få en unikoplevelse af vandets mange facetter. Samtidig er det såogså et godt tilbud til de børn, som måske ellers går en langferie i møde, uden udsigt til at have noget at tagesig til.”

På REMA 1000 AquaCamp’en fylder vi aktiv kulør på, og
skaber samtidig rammerne for nye venskaber, udtaler 
Rasmus Grøn, Svømmeskoleleder

REMA 1000 AquaCamp ledes af nogle af klubbens uddannede instruktører og livreddere. For mere information kan Rasmus Grøn kontaktes på mail: rasmusgroen@aabybrosvoem.dk
Aabybro Svømmeklub afholder REMA 1000 AquaCamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion, der har udviklet konceptet takket være støtte fra REMA1000 og Trygfonden.