Aabybro IF Svømning opnåede 10 finale-pladser til Park Vendia Swim Cup 2019

Billede: Holdfoto Følgende svømmere deltog ved stævnet i Hjørring: Rasmus Rank, Therese Helt, Bastian Stausholm, Ida Rønnow, Ophelia Kronborg, Jonas Abildgaard, Jacob Toft, Mads Mølgaard, Mathias Barslev, Magnus Barslev.
Print Friendly, PDF & Email

De ældste svømmere i konkurrence afdelingen hos Aabybro IF Svømning har i denne weekend været til internationalt langbanestævne i Hjørring.

  • De fik prøvet sig af på langbane (25m), som er en hel anden oplevelse, end vi ellers prøver på kortbane (50m). Der var 100% personlige rekorder isoleret set på langbanetider og omregnes de til kortbanetider var omkring halvdelen forbedringer af tidligere svømmede tider, fortæller cheftræner Stefan Stenberg Sørensen og fortsætter;
  • Herudover havde vi 10 finale-pladser og en række af holdkapper, hvor vores svømmere, der i øjeblikket svømmer på Stidsholt Efterskole, forstærkede holdet. Stævnet henvender sig både til store og små svømmere fra både ind- og udland. Både nogle af landets bedste svømmere deltog sammen med flere norske klubber, hvilket giver stævnet berettigelse. Vi glæder os til at fortsætte langbanesæsonen de næste måneder.
Ida Rønnow
Bastian Larsen
  • Vi er pavestolte og at Bastian Larsen og Ida Rønnow, der formåede at svømme sig i top 3 er helt fantastisk. Bastian fik bronzemedalje i 200m Butterfly og Ida Rønnow fik bronzemedalje i 100m Frisvømning, slutter Stefan Stenberg Sørensen.