Aabybro Foreningshus i mål med de 2.000.000 kr. og lidt mere til

Aabybro
Foto: Jammerbugtposten.dk

Aabybro Foreningshus i mål med de 2.000.000 kr. og lidt mere til

Aabybro Foreningshus har modtaget en ny fantastisk donation og er dermed mere end i mål med at skaffe en egenfinansiering på kr. 2 mio.

-- annonce ---

Aabybro Foreningshus har lavet følgende opslag på deres facebookside:

Vores mål har hele tiden været at indsamle hele 2.000.000 kr. i lokale donationer fra virksomheder og privatpersoner, i bestræbelserne på at rejse kapital til Aabybro Foreningshus, som byen i den grad trænger til!

Vi har derfor været rundt ved rigtig mange virksomheder placeret i Aabybro og omegn og rigtig mange har støttet op om projektet med meget flotte beløb, som vi er dybt taknemmelige for.

Nu har vi modtaget en ny vanvittig donation. Vi har præsenteret projektet for Mark Nielsen. Mark og Elisabeth brænder tydelige vis for Aabybro, for de var ret hurtigt til at erklære deres opbakning til Aabybro Foreningshus.

Mark og Elisabeth har valgt at hjælpe os i mål med de 2.000.000 kr. og lidt mere til!!! De har nemlig doneret HELE 800.000 kr. til projektet!!!!

Mark og Elisabeth udtaler:

“Vi vil gerne støtte op om lokalsamfundet i Aabybro, og med dette foreningshus bliver Aabybro samlet på kryds og tværs, så der er noget for alle, både store og små”.

“Vi har altid haft et stort Hjerte for Aabybro”.

“Det er vigtigt, vi står sammen i byen, både dem der giver donationer, men mindst ligeså vigtigt, alle de ildsjæle der er i byen og dette projekt viser at Aabybro er en by, som vil fremad “

Nu doneret tæt på 2.500.000 kr. til projektet

Dette betyder, at lokale personer og virksomheder i Aabybro og omegn har doneret tæt på 2.500.000 kr. til projektet. Vi synes, det er en vanvittigt flot opbakning, og det viser også noget om, hvor stort et behov, der reelt er for en udskiftning af de nuværende faciliteter, til nye tidssvarende faciliteter, som kan aktiverer mange flere brugere, unge som gamle.

Endnu en gang TAK for denne fantastiske donation!

PS.

Vi ved, vi ikke er nået rundt til alle virksomheder i Aabybro og omegn af tids- og ressourcemæssige årsager. Så hvis der er nogen, der ikke er blevet kontaktet, som gerne vil bakke op om projektet, så tager vi fortsat imod nye donationer med kyshånd, idet byggepriser og materialer er steget markant. Kontakt Claus Thomasen på 22147551, eller skriv til aabybroforeningshus@hotmail.com, hvis I gerne vil bakke op.

Foto: Aabybro Foreningshus