Åbning af Ishuset ved Vesterhavet – Grønhøj Strand

Foto: Ishuset ved Vesterhavet - Grønhøj Strand

Åbning af Ishuset ved Vesterhavet – Grønhøj Strand

Ishuset ved Vesterhavet åbner lørdag, den 1. april 2023 og man kunne næsten fristes til at tro det var en aprilsnar

– Men det er det ikke! Den er go nok, lyder det fra Lotte og Hans fra Ishuset ved Vesterhavet

-- annonce ---

Det sker på åbningsdagen d. 1. april:

  • Kl. 11.00: Borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade byder velkommen til den nye turistsæson i Grønhøj strand. Alle er velkomne.
  •  Kl. 11.00: Der serveres gratis borgmesterstang til alle fremmødte.
  •  Kl. 12.30-14.30.: Skjøøn LIVE-musik ved Jens Varmløse, én af tidens absolut bedste guitarister, der mestrer genre som country, rock og pop. Altsammen krydret med Nordjysk lune og et smil på læben. – Glæd Jer! 
  • Kl. 18.00-20.00: Solnedgangstilbud. Lad aftensmaden være nem. Grib en fransk hotter til kun Kr. 15,- og nyd den på stranden, med udsigt til solen der svagt går ned over Vesterhavet.
  • Hele dagen: Ingen åbning af et Ishus – uden is. Denne dag sælger vi lækre softice til åbningspris, kun Kr. 15,-
  • Hele dagen og alle dage frem til og med d. 10. april: Grønhøj Påskeægsjagt. Her gemmes 10 påskeæg på stranden og i klitterne nær Ishuset ved Vesterhavet. Inde i hvert æg, gemmer der sig en voucher til en lækker præmie hos Ishuset. 

Da Ishuset ikke huser de største lokaler, vil de fleste af dagens arrangementer foregå udendørs på Ishusets nye terrasse-område. Derfor anbefales det, at alle gæster iklæder sig den varme “Grønhøj-habit”

– Vi glæder os i vildskab til at slå dørene op til Ishuset – og vi håber helt vildt, at du har lyst til at være med til en fantastisk dag, hvor der selvfølgelig også er mulighed for at se det nyrenoverede Ishus, smage på vores skønne fristelser fra menu-kortet, nyde en kold fadøl og ellers hygge sig, slutter Lotte og Hans fra Ishuset ved Vesterhavet.