ForsideBlokhusForslag til nye boligområder i Brovst og Hune

Forslag til nye boligområder i Brovst og Hune

Print Friendly, PDF & Email

To nye boligområder er på vej i Jammerbugt Kommune. Det drejer sig om områderne ved Kirkegade i Brovst og Stenmarksvej i Hune.

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt prioriterer fortsat at tilbyde attraktive og varierede boligformer for nuværende og kommende borgere i kommunen. Med to nye lokalplaner på vej i høring, er der udsigt til mere end 100 nye boliger af forskellige typer.

”Der er efterspørgsel efter forskellige boligformer i kommunen – både til familier, unge og seniorer. Kommunalbestyrelsens forslag til de to nye lokalplaner i Brovst og Hune imødekommer de ønsker. Samtidig kommer boligerne til at ligge i spændende og grønne områder”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Det kommende boligområde ved Kirkegade i Brovst ligger i nærheden af Brovst centrum, og her vil der kunne blive plads til 14 boliger bygget som dobbelthuse. Der kommer også en grøn kile langs Kirkegade, fælles opholdsarealer til rekreativ brug for beboerne, stier og et fælleshus.

Der vil både blive etableret parkering ved boligerne og et fællesareal med parkering. Ligesom der bliver plads til fortov og grøn rabat langs vejen. Vejadgang til områder vil ske fra Bohrsvej.

I det nye boligområde i Hune bliver der mulighed for at bygge både dobbelthuse, rækkehuse og parcelhuse – med plads til cirka 110 boliger i alt. Området er delt op i to delområder, begge med vejadgang fra Stenmarksvej, derfor vil Stenmarksvej skulle udbygges. 

I tilknytning til boligområdet, udlægges arealer til rekreative områder, stier og et fælles opholdsareal.

Lokalplanerne for områderne i Brovst og Hune sendes i offentlig høring i otte uger.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER