Er du eller dine forældre, bedsteforældre i den alder, hvor de daglige aktiviteter bliver en udfordring?

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Rengøringshjælp kan være en løsning og livline for de ældre som ikke længere har styrke, mobilitet, fleksibilitet og energi til at tage sig af de huslige opgaver. 

Det kan være en svær beslutning at tage, da god rengøring handler ikke bare om det rigtige udstyr og effektive rengøringsmidler, det handler også om tillid og samarbejde.


Julegave med omtanke

Rengøringsservice til dine forældre kan gøre en stor forskel. Det giver dem mulighed for at leve mere komfortabelt og trygt i egnen hjem.

Rengøringshjælp fra CG Vikarservice er en god julegave idè og mulighed at give en du holder af frihed og mere energi i den travle julemåned, så er gaven, timer fra CG Vikarservice til at lette det daglige arbejde, som eks. rengøring, indkøb, tøjvask, strygning, madlavning m.m.

Pris 295.- inkl. moms pr. time.

For mere info kontakt CG Vikarservice på tlf. 24856729 eller besøg hjemmesiden cg-vikarservice.business.site
CG Vikarservice har adresse på Rødhusvej 88 i 9490 Pandrup. kunderne er lokale i Kaas / Pandrup og i oplandet hertil.

Charlotte er indehaver af virksomheden CG Vikarservice

CG Vikarservice, tilbyder en lang række forskellige ydelser til erhvervsvirksomheder og private. Der kan vælges mellem flere forskellige ydelser som fx. Erhvervs/privat rengøring, køkkenarbejde, pædagogmedhjælper, forefaldende kontorarbejde, hjælp til ældre, besøgsven, flytning, oprydning m.m.

CG Vikarservice kan hjælpe de ældre med at opretholde et sundt hjem, leve mere komfortabelt og reducere deres risiko for skader.

Når vi bliver ældre, bliver ændringer i livsstil uundgåelige. For hvert år, der går, bliver det mere og mere vanskeligt at opretholde muskelmasse, sunde led og fysisk koordination. Rengøring kan være en kamp for ældre med moderate eller avancerede fysiske vanskeligheder. Oftest starter problemer med specifikke rengøringsopgaver. Opgaver, der kræver ubehagelig position, kraftig løftning eller betydelig belastning af leddene, vil være vanskeligt at udføre for mange ældre.

Mens husarbejde kan være en god øvelse for ældre voksne, er der også en større risiko for komme til skader ved anstrengelser og overbelastning.
normalpris tilbuddet udløber ikke i år….